Anonim

Multiverse's Explained (Marvel AND DC) - Know Your Universe | Comicstorian

Ira Gamagori är en kraftpelare och en mycket stor man, men hans längd verkar förändra kraftigt genomströmningen av showen.

Mindre:

Större:

Uppenbarligen ändras hans höjd för att betona hans storhet, men finns det något officiellt ord om höjden som Gamagori är tänkt att vara? Kanske i en karaktärsprofil eller något liknande?

2
  • Det finns en Elite 4-storlek: i.imgur.com/ktduUbn.jpg
  • 8 Gamgori har bara en storlek: Större än du.

Nedanstående höjdschema har cirkulerat på internet:

Men jag tycker inte att det är korrekt, så jag gjorde några grova beräkningar med en annan källa.

Det cirkulerade diagrammet sätter Gamagori på 2,69 m eller 8 "8 '

KillLaKill.com har några karaktärsprofiler på sin webbplats med de olika karaktärerna.

Om vi ​​antar att Ryuko har den genomsnittliga kvinnliga japanska höjden - 158 cm (5 ft 2 tum), skulle vi kunna uppskatta Gamagoris höjd genom att ändra storlek på bilderna så att karaktärens skala blir mer rimlig. Jag använde huvudstorlek för detta, eftersom skillnaderna borde vara mindre än om vi jämförde andra funktioner:

1,58m * 1,66 Ryukos = 2,6228m eller 8 "7 '. Detta liknar ganska ovanstående bild

Det finns uppenbarligen många brister i denna beräkning. Skalning baserades på visuell inspektion, Ryuko kanske inte är den genomsnittliga kvinnliga höjden, utan att använda standard Nonon-måttenhet etc. Men det ger ett visst intervall som hans höjd kan falla in i.

2
  • 1 en sak som stör mig är Nonons höjd. Om denna skala är sant bör Nonon vara cirka 1,2 m, varför mätte du också hennes hatt?
  • Det är diagrammet som har cirkulerat, vilket jag var lite tvivelaktigt av av några anledningar, varav en var Nonon och hennes hatt. Jag omformulerar introduktionen för att göra det tydligare