Anonim

Stylez Major- Home [Official Audio] (Songs about family) (Songs about home) (Songs about Love 2020)

Hur gammal var Edward och Alphonse när de utförde mänsklig transmutation? Jag hänvisar till Brotherhood-serien, inte 2003-versionen.

1
  • Förmodligen samma som i 2003-versionen. Vad får dig att tro att de är olika?

Broderskap följer mer eller mindre mangan. Jag kommer inte ihåg om vi får en montage av händelser i brödernas barndom med deras åldrar (en snabb sökning genom volym 6 ger mig ingenting), men vi do se Mustang anländer till Resembool förmodligen strax efter deras mänskliga transmutationsförsök, så vi kan få lite information därifrån.

Så Edward är högst 11 och Alphonse 10 när mänsklig transmutation försöks. Detta matchar mer eller mindre med de åldrar jag minns att jag eventuellt sett från 2003 och Brotherhood. (Tänk på att viss kronologi - som Winrys föräldrars död - kan ha inträffat vid en annan punkt i mangakontinuiteten jämfört med 2003, och att det finns ytterligare ett halvår innan Ed tar State Alchemist-examen.)

1
  • 1 Under ögonfångarna som visas under transmutationens flashbacks visar det att de också är 11 respektive 10.

I avsnitt 2 visades det förflutna vilket var 10 år sedan.

Låt oss börja när hans mamma fortfarande levde.

Edward var 7 år och Al 6 år.

Forskning och utbildning (4 år)

När deras mamma dog gick Edward och Al överens om att återuppliva sin mor igen genom att använda det tabu som är den mänskliga transmutationen, men innan det sökte de om den mänskliga transmutationen och förbättrade deras alkemi genom att träna med alkemimästaren för att återuppliva sin mor ... det tog många år. Efter träningen har de slutfört ingredienserna och genomfört den mänskliga transmutationen.

Då händer den mörka händelsen ...

Det tog 4 år förberedelser och sedan offrade deras kroppar ...

När Edward blev en statlig alkemist / testdel (1 år)

Efter det "mörk incident", Roy Mustang kom till deras stad för att höra att det finns en begåvad alkemist som kallas Edward (att veta vad Edward har gjort), då erbjöd han Edward att bli en statlig alkemist och berättade för honom om filosofstenen som kunde föra tillbaka deras kropp , som Edward tar tag i det.

Edward hade sin operation och rehabilitering som bara tog ett år.

Han var då tolv år gammal och Al var 11 år gammal.

För att förkorta mitt svar var Edward Elric 11 år och Al Elric 10 år när de har gjort den mänskliga transmutationen. (Se Brotherhood-serien; hans present är 17 år i avsnitt 2.)

1
  • 3 Ed (eller Al) är definitivt inte 17 i avsnitt 2. När de möter Ling - som högst är ett år eller så innan den sista striden i Brotherhood, får Winry dem att jämföra höjder och noterar att Ling är högre, trots Ed nästan 16 (och därmed äldre än Ling). I mangan talar Mustang också med Armstrong efter Hughes död om att Ed är nästan 16 och därmed kommer att bli föremål för militär plikt om krig bryter ut.

Ed föddes 1899 Al föddes 1900 Trisha dog när 1904 vid 26 års ålder Så Ed och Al var 5 och 4 respektfullt när Trisha dog Så om Ed blev en statlig alkemist vid 12 års ålder, var han tvungen att vara utrustad med sin bil, som förmodligen tar minst 7 månader att helt ställa in. Så när Ed och Al förformar den mänskliga transmutationen, var Ed tvungen att vara 11 eller åtminstone tidigt 12 år, medan Al skulle vara 9 eller 10.

I del 1, avsnitt 6, säger Alphonse att han är 14 och Edward är 15.

1
  • 1 Avser han den ålder han är när han säger det eller den ålder han var när de utförde den mänskliga transmutationen? Eftersom det senare är vad man frågar om.