Anonim

Fuse (Android 21 / Super Baby 2 / Base Goku) Kämpar The_Stance (Hit / Cooler / Super Baby 2) [DBFZ PS4]

Gogeta och Vegito är fusionen mellan Goku och Vegeta på olika sätt. De kan ha olika kraftnivåer och fusionstid, men har de samma personlighet eller är de i princip samma?

De flesta verkar tro att Gogeta är den allvarliga motsvarigheten till fusionen och tar efter Goku medan Vegito är den kaxiga och självsäkra motsvarigheten och tar efter Vegeta. Detta är felaktig. Den främsta anledningen till att folk verkar tro att det här beror på Gogeta i Dragon Ball Fusions: Reborn som är helt annorlunda från Gogetas kanonversion.

För det första delar alla fusioner ett gemensamt drag. De tenderar att bli väldigt kaxiga och agera på ett mycket arrogant sätt medan de hånar sina fiender. Denna personlighet verkar vanligt mellan Vegito, Gogeta, Kefla, Gotenks etc.

Gogeta verkar ha samma lekfulla och kaxiga personlighet som Vegito har. Vi vet detta för att de, efter att ha smält, trots situationens korthet spenderar tid på att tänka på ett namn.Till och med när han börjar slåss mot Broly, smekade och log Gogeta under hela striden och var aldrig riktigt angelägen om att sätta stopp för striden redan i början (även om han kunde) och använde helt enkelt mer makt än sin motståndare och överväldigade honom.
En annan viktig sak att notera är dock att Broly är något av en anti-villian och att han inte egentligen var någon du kunde kommunicera med när du kämpade. Så Gogeta hade inte riktigt nödvändigheten att förolämpa honom eller håna honom.

För att inte glömma, även om SSJ4 Gogeta inte är kanon i serien, var han förmodligen den fullständiga definitionen av ett troll när det gäller alla fusioner. The Bluff Kamehameha & Back Scratch etc.

Sammanfattningsvis verkar det inte finnas några unika definierande drag som skiljer Gogeta och Vegito bortsett från deras utseende. Så nej, deras personligheter verkar vara desamma.