Anonim

Stone Temple Pilots - Creep (Live Chester Bennington HD)

I Toaru Hikuushi e no Koiuta, ep 8: Ett fiskmås-krönad akvamarinplan som styrs av en löjligt skicklig person hjälper Kal-el. (skärmdump)

Vi får senare veta att Levamme kommer att hjälpa dem. (Jag har inte sett de senaste avsnitten än).

Är piloten för det planet Charles, från Prinsessan och piloten?

Jag tror att ljusromanerna kan kasta lite ljus på det, men mina japanska läsfärdigheter suger.

Jag har inte läst Koiuta lätta romaner, men enligt den här killen på Chiebukuro och Wikipedia-artikeln för Koiuta, det finns starka indikationer på att fiskmåsplanets pilot faktiskt är Charles KARINO från Prinsessan och piloten. Detta görs dock aldrig uttryckligen. Det finns tydligen en scen i den fjärde volymen där han och Kal-el har en konversation, men trots detta avslöjas hans namn aldrig.

De Koiuta lätta romaner är färdiga (inga ytterligare volymer förväntas publiceras), så det här är förmodligen ett lika bra svar som du kommer att få.

1
  • Från epilogen i Tsuioku-romanen skulle författaren skjuta sig i foten om han gjorde klart att Charles har dykt upp senare i kronologin. Jag tror att det tjänar två syften: att få de människor som känner till den första romanen att undra och hoppas (som jag gjorde) och att undvika att behöva utarbeta karaktären till den nya publiken. Jag ställde frågan mest för att bekräfta denna misstanke. Men med tanke på vilken inflytande Fana har är det svårt att tro att hon inte skulle försörja Charles. För det mesta var det sött av honom att placera honom så.