Anonim

Kreativitet fortsätter

Om en Devil Fruit-användare har ett barn med en person eller en annan Devil Fruit-användare, skulle barnet då ha samma kraft, samma kraft eller ingen makt och bara vara ett vanligt barn? För enligt vad jag har sett i många superhjältefilmer, när de har barn, kan deras barn ha samma eller liknande kraft. Skulle djävulens fruktkrafter vara annorlunda än det?

1
  • De kan inte afaik, alla DF-användare hittills bara få makten genom att äta frukten, även ett vapen behöver "konsumera" en djävul frukt.

Kort svar: Nej, detta har inte visats och det finns överväldigande bevis som tyder på motsatsen.

I One Piece-världen är det väl etablerat att all makt som erhålls genom att äta en djävulens frukt kommer att vara unik i världen. Om det fanns ett gäng barn som sprang omkring som hade ärvt samma krafter som sina föräldrar, skulle vi troligen ha sett någon sådan nu eller hört nämna det. Om någon visas med någon form av makt, är de andra karaktärernas första reaktion alltid "Han måste ha ätit någon form av djävulens frukt" och aldrig något förslag om att makten kunde ha vunnits på ett annat sätt.

Det skulle också komplicera frågan att när djävulens fruktanvändare dör, gyter djävulens frukt igen någon annanstans i världen med en annan frukt, så om detta vore möjligt kan du potentiellt ha en familj där alla medlemmar ärver en makt från någon förfader , och när han dog en gång åt någon annan frukten och överförde makten till sina barn, och för närvarande kunde hundratals människor ha en kraft.

Från och med kapitel 824 har vi aldrig, såvitt jag vet, sett en bekräftad djävulsk fruktanvändare som har ett barn, och det finns ett par möjligheter för detta. En är bara en chans, majoriteten av föräldrarna vi ser i ett stycke dör i flashbacks, och djävulens frukter är ganska sällsynta, och även om vi till exempel skulle tro att Edward Weevil är Whitebeard's son, finns det inget tecken på att han har tremorfruktens krafter. Det är naturligtvis möjligt att han föddes efter att hans far åt frukten, så detta är inte nödvändigtvis ett motargument.

Den andra intressanta möjligheten är att äta en djävulens frukt kan lämna användaren steril, som jag sa, vi har inga bekräftade fall av en förmåga användare att ha ett barn efter att de fått sina krafter, och i många tecken fall som Luffy, Magellan och alla Logias och Zoans, det måste ha skett enorma förändringar i deras kroppar till följd av att de hade ätit djävulens frukt.

Ytterligare två möjligheter är att äta en djävulsk frukt inte har någon effekt på dina barn, eller att det avsevärt sänker din fertilitet utan att minska den till noll. Om Superman hade en son, skulle du förvänta dig att mannen hade superkrafter, eftersom han är genetiskt en främling, men om någon som Spiderman, som föddes som en normal människa men senare fick sina krafter genom en händelse som potentiellt inte förändrade hans DNA hade ett barn, man skulle förvänta sig att barnet skulle vara biologiskt en normal människa. Om det är att äta en djävulens frukt sänker din fertilitet massivt, så är det också möjligt att så småningom en djävulsk fruktanvändare framgångsrikt kommer att få ett barn som kommer att ärva deras makt och potentiellt leda till en dynasti av förmåga användare.

1
  • 1 +1 för att notera att det inte finns några beprövade djävulsk fruktanvändare med barn

Definitivt inte, och det enklaste mot exemplet skulle vara Big Mom. Om djävulens fruktkrafter var ärftliga, skulle åtminstone ett av hennes 85 barn ha ärvt det. Ändå var det inte så.

Tyvärr inte. När en djävelfruktanvändare dör, kommer frukten att återuppta sig två år senare på ett slumpmässigt ställe (egentligen kommer inte djävulens fruktmakt att överföras till närmaste frukt som finns och den vanliga frukten blir en djävulens frukt. Vi vet verkligen inte hur det tar lång tid att respawna.) Det enda undantaget som jag kan tänka på men inte bekräftat är att Blackbeard kan överföra djävulens frukt från människor till människor. Jag vet inte hur han gör det men jag har två spekulationer. Det ena är att hans mörkerfrukt kan dra ut en djävulens frukt från en person (troligtvis vem som är nära eller är död som Whitebeard var) och överför den till andra. Annars kan han ha en helt mognad vanlig frukt med sig efter att ha dödat djävulens fruktanvändare. På det sättet flyttar makterna till frukten eftersom den är närmare.