Anonim

Att älska Ru Darkness Rito san kysser Momo san

Jag är generad över att erkänna att jag tittade på den här showen. Men den här frågan har stört mig under en tid.

Lala är ganska mycket de huvudpersonen i serien. Hon är den typiska "primära" kvinnan i denna genre av harem Anime.

Lala var huvudpersonen under de två första säsongerna: "To LOVE-Ru" och "Motto To LOVE-Ru".

Men i säsong 3 (To LOVE-Ru Darkness) försvinner Lala plötsligt från scenen och är inte längre huvudpersonen. Istället blir Momo (Lalas syster) den primära kvinnliga karaktären.

Varför är detta? Vad påverkade författaren att dra Lala från mitt scen och ersätta henne med Momo?

5
  • Min gissning är att det har något att göra med varför To LOVE-Ru manga stoppade serialisering.
  • Bara för att säkerhetskopiera min kommentar: forums.mangafox.me/threads/…
  • Jag har hört lite 2: a / 3: e handsinformation om något att göra med killens fru som klagar på att Lala var baserad på henne. Men jag letar efter ett mer konkret svar med referenser om möjligt.
  • Det finns en annan person som säger att Haruna, inte Lala, är baserad på sin fru. Om jag är säker skulle jag lägga upp som svar redan ...
  • Tja, från att titta på anime till att läsa manga (väntar för närvarande på Darkness 2nd), kan jag bara säga att författaren gjorde ett riktigt bra jobb med att balansera flaggorna som utlöstes för varje hjältinna i serien. Trots att jag är ett fan av Momo ville jag inte att serien skulle fokusera allt på henne (precis som hur den fokuserade på Lala på anime före mörker). Lyckligtvis gör inte fortsättningen från mangan det. Innan jag insåg blev To LOVE-Ru en av min bästa harem-anime, och jag förväntar mig mycket från To LOVE-Ru! : D

Obs! Det här svaret kan innehålla mindre spoilers.

Istället blir Momo (Lalas syster) den primära kvinnliga karaktären.
Vad påverkade författaren att dra Lala från mitt scen och ersätta henne med Momo?

Jag vet inte hur långt längs anime är, men det är inte helt korrekt. Momo blir en viktigare karaktär än hon var i tidigare TLR-fall, men jag tror att det främst är för nöjen / The Harem Plan ™. Och Lala är inte helt död än. Varför är hon inte lika framträdande längre? Jag har inget riktigt svar på det, men jag antar att hennes specifika historia är över och kanske författaren bara tröttnat på henne. :)

Låt oss också titta på namnet på anime (och manga): To LOVE-Ru Mörker.
Och vars namn innehåller "Darkness" igen? Rätt, Konjiki no Yami, aka Gyllene mörker.

Det blir uppenbart ganska snabbt att hon är den nya huvudhjälten, eftersom berättelsen kretsar kring hennes ursprung, hennes syfte och vänner / fiender hon har ute i universum.

Ett särskilt exempel skulle vara Mea,

som är ett konstgjort "transformerande vapen" precis som Yami,

och hennes mystiska mästare.

Vi lär oss äntligen känna Yamis mamma. Det är svårt att se var exakt TLR: D går ännu, men det är inte din genomsnittliga ecchi fanservice manga / anime längre.

3
  • 1 Ja, Yami är definitivt mer framträdande i TLR Darkness Anime. Men hon är fortfarande ingenting jämfört med Momo - som bokstavligen trollar Rito för hela serien.
  • @Mysticial: Anime måste vara långt borta från mangan om så är fallet. Början på mangan kan fokusera på henne ganska mycket, men det förändras och hon är på nivå just nu med Yami skulle jag säga. Dessutom trollar Momo inte Rito. ;)
  • Omstarten markerar verkligen en riktningsförändring. Det finns en plot bakom historien nu, där författaren långsamt kan gå vidare på handlingen samtidigt som han tillhandahåller fanservices.

Jag tror att det är en annan historia om den här filmen om MoMo, NaNa istället för LaLa. MoMo ville göra Rito förälskad i henne genom sin Harem-plan, för hon tycker dock att hon gifte sig med MoMo istället för LaLa, men Rito blev fortfarande den största mannen i universum. Och den här historien kan upptäcka om mysterieflickan, Mea. Alla ville hitta vem som är Meas mästare och hennes förhållande till Yami. Om andra saker har jag ingen aning om. Så om det är något som är fel, snälla stöd mig eftersom det bara är mina saker om detta. Tack.

Jag kan tänka på två skäl: 1) lala gör det svårt att utvecklas i förhållande på grund av hennes barnsliknande natur 2) den andra anledningen är att HAREM-PLANEN för momo är nödvändig för utvecklingen av Yami som är huvudfokus.

1
  • 1 Har du bevis för dina påståenden?