Anonim

Direktörer om 30 år | En riktning

När jag lyssnade på Itachis temasång hörde jag att det finns en kvinnoröst i den, men jag kan inte förstå vad den säger. Vad säger kvinnan i Itachis temasång?

3
  • vad menar du med temasång?
  • Jag röstar för att stänga den här frågan som off-topic eftersom den är "att be om texterna till ett musikstycke, från en viss serie eller media". Se anime.stackexchange.com/help/on-topic och i synnerhet meta.anime.stackexchange.com/questions/453/….
  • Jag redigerade frågan eftersom du sa att du behöver den för att förstå vad kvinnan säger, vilket jag antar är din huvudsakliga poäng. Byt gärna tillbaka det om jag redigerade det fel.

Från Google fann jag att Itachis temalåt har titeln Senya ( , lit. Thousand Nights) och är en del av Naruto Shippuuden Original Soundtrack 2. Den här låten har ingen text. Kvinnans röst där är en del av instrumentet. Om du lyssnar noga på det, röstar kvinnan bara sången "a".

Enligt learntoplaymusic.com

den mänskliga rösten kan betraktas som det ultimata melodiska instrumentet, eftersom den kan omedelbart uttrycka sig utan instrument som krävs för att översätta tankar och känslor till ljud.

Rösten är där för att ge mer känslor till musiken om Itachis smärta, som bara instrument inte kommer att kunna leverera.