Anonim

The Moody Blues - Allt som är riktigt är du

Som vi ser från Manga

när Eren åt sin pappa och när Armin åt Bertolt förvandlades de omedelbart till en shifter-titan.

Men när Eren blir ätit i säsong 1, hur är det så att titanen som åt honom aldrig förvandlades. Plus att Eren var inne i magen en stund innan han förvandlade sig och dödade honom.

2
  • Jag hoppas bara att jag inte läste några spoilers till S3 i titeln.
  • @Zereges Var tacksam då lade jag till spoiler-taggen i frågan. Men Santa Titan hänvisas ofta till titan som åt Eren i S1

Det rätta kravet för att få kraften hos en skiftande Titan är att dricka ryggvätskan i Shifter. Detta avslöjas i kapitel 65. "Santa" Titan fick ingen makt eftersom han åt Eren hel.

När Eren åt sin far bet han honom i midjan, skar av ryggraden och fick tillgång till vätskan. Armin bet Bertholdt i huvudet.

2
  • Jag lade till spoilertagg, eftersom det är samma spoiler i frågan, det innehåller tunga spoilers som inte visas i anime ännu
  • Tja hel-ish.

Utöver att dricka ryggvätskan måste växeln också dö ungefär samtidigt. Annars skulle makten bara flyttas till en slumpmässig eldian baby. Detta är anledningen till att när vildtitanen ger sin ryggvätska till en massa olika städer, människor och statliga tjänstemän i väggarna, förvandlas de inte till odjuret när han aktiverar dem, de förvandlas till vanliga titaner, så det är lite av en process, men det är i slutändan varför titanerna äter människor. Det ligger i deras natur att äta och döda människor tills de så småningom äter en shifter. Det är inte ett medvetet beslut, utan mer av en instinkt eftersom de alla i slutändan kommer från samma varelse, och så har de alla en delad kunskap som de agerar utan någon vilja att kontrollera detta. Vi ser bara två rena titaner som bekämpar denna instinkt men ingen av dem kan länge.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser som stöder ditt svar.