Anonim

[IDOL RADIO] ITZY 의 ★ ☆ 메들리 댄스 ☆ ★

Jag har alltid sett den här typen av klipp i varje Nichijou-avsnitt (men med olika rörelser). Du kan se dem göra det på den här scenen

Är det bara en slumpmässig rörelse?

4
  • Hallå! Jag skulle överväga att göra din titel (för den här och den andra som nyligen ställde Nichijou-frågan) lite mer beskrivande, eftersom de sannolikt inte hjälper någon annan i sin nuvarande form. Det verkar mycket osannolikt att någon med exakt samma fråga skulle någonsin kunna komma hit med den aktuella titeln och beskrivningen.
  • tack @JNat, jag vet inte hur jag ska beskriva det med min dåliga grammatik och engelska ...
  • Tja, jag såg inte någon av scenerna själv, så jag saknar lite sammanhang om handlingarna och allt det där. Men vad sägs om något som: "Varför korsar Nichijou-karaktärer sina armar framför bröstkorgen?" eller något liknande? Sammantaget, och även med dålig grammatik, var bara mer beskrivande - samhället fixar skrivfel och liknande själva;)
  • Kan du föreslå mig rätt titel för den andra frågan som jag nyligen skrev?

Så vitt jag vet är det bara en original danskoreografi som är utformad för att se ut som älskvärd, söt och rolig. Barn på gatorna utför vanligtvis inte en dans medan de spelar rock-paper-sax (eller jan-ken-pon).

1
  • 1 barn dansar förmodligen inte men de sjunger någon gång och synkroniserar rörelser med sin partner medan de spelar janken (som förmodligen också räknas som dans)