Anonim

Jag såg nyligen BTOOOM-anime och tänkte för mig själv "Åh man, äntligen en anständig anime". Men sedan överraska. Det sista avsnittet är inte den sista i berättelsen och låter dig hänga medan du väntar på säsong 2, som från vad jag har upptäckt inte kommer att göras. Besvikelse.

Så jag sökte efter mangan och fick reda på att den har 26 volymer men på grund av licensiering kommer den slutliga volymen inte att publiceras förrän i slutet av 2019. Åtminstone hur den dyker upp på Wikipedia: https: //en.wikipedia. org / wiki / Btooom! #Volume_list

Jag vill veta hur det slutar och hur handlingen utvecklas. Finns det någon plats där jag kan hitta plot för varje avsnitt?

Observera att jag inte bara är intresserad av slutet (den ena eller andra versionen) utan hur handlingen faktiskt utvecklas.

Det enda sättet du kan veta om slutet och hur handlingen faktiskt utvecklas är att läs resten av kapitlen som du inte har. Eftersom den sista volymen inte har översatts och släppts ännu, antingen måste du köpa upp till den senaste översatta volymen och köpa en rå version av den slutliga volymen och kunna läsa japanska, eller be någon du känner som kan japanska att åtminstone ge dig en grov uppfattning om vad som händer. Jag skulle inte lita på wikiasidorna för denna manga eftersom de inte uppdateras, vilket kan innebära att antingen bidragsgivarna till webbplatsen bara läser scanlations eller att de inte har tid att uppdatera ännu.

Än så länge, Jag kan inte hitta webbplatser som liknar wikia som faktiskt beskriver vad som händer per kapitel så de enda alternativen du har är vad jag nämnde ovan. Om inte naturligtvis någon här på webbplatsen faktiskt följer mangan, förstår japanska och har läst upp till den slutliga volymen.

1
  • 1 Det finns två olika slut på serien, varför och hur det händer är lite av en spoiler. Men det behöver inte sägas att båda lämnade fansen besvikna. AFAIR det är värt att notera att helheten inte har översatts, officiellt eller inofficiellt. Sådana inlägg söker i grund och botten spoilers eftersom materialet annars är otillgängligt för dem på ett språk de kan läsa.