Anonim

Yo Soy el Super Saiyajin Goku Audio Latino (1080p HD)

Så nu finns det 3 starka kandidater för att vara den starka namekusei i Dragon Ball Super. Piccolo (som alltid), Saoneru och Pirina. Vilken visade sig showen vara den starkaste?

Svaret på detsamma skulle vara båda Saonel och Pirina.

Vi vet inte säkert vilken av de två är starkare när de kämpade som ett lag mer eller mindre. Jag tycker dock att det är rättvist att anta att de är det lika stark som överlägsen Picollo i styrka. Det kan ha varit ett par instanser eller uttalanden i avsnittet där Picollo kanske verkade vara starkare än de två, vilket inte får förväxlas med.

Här är en lista med mina stödjande argument: (Observera: Vi ser inte Saonel och Pirina slåss med full kraft i sin första match mot Picollo, varför jag bara kommer att hänvisa till det andra avsnittet de kämpade (Avsnitt 118).

  • När Picollo skjuter flera Ki-sprängningar vid Pirina, han är helt oberörd av det och skjuter tillbaka Picollo med lätthet. Vi ser Picollo kämpa för tryck tillbaka Pirinas hand med båda händerna, medan Pirana inte ens verkar försöka.
  • Picollo är livrädd för deras styrka eftersom han känner många absorberade namekians.
  • Gohan vänder sig Ultimate Gohan för att rädda Picollo. Observera också att trots Gohan-träning under en kort period, baserat på de senaste episoderna, tror jag att det är säkert att anta det Ultimate Gohan är definitivt betydligt starkare än han var under Buu-bågen. Han är definitivt starkare än Super Saiyan God Goku och ungefär samma nivå som Android 17 som verkligen är väldigt kraftfull.
  • Gohan kämpar med full kraft och verkar klara sig mycket bra. Men vad gjorde Pirina och Saonel mycket kraftfullare var deras lagarbete och kombinationer.
  • Gohan uppgav också att eftersom de två var väldigt starka skulle de kunna tanka Special strålkanon vilket är mer ett dödande drag.
  • Vi ser Pirina tankar den första attacken vilket chockade Picollo. Ett argument kan göras att Picollo laddade inte attacken tillräckligt. Han hade dock en anständig tid att ladda attacken.
  • Med en hänvisning till ett gammalt nostalgiskt ögonblick i Dragon Ball Z, där Raditz kämpade mot Goku och Picollo, ser vi Raditz imponerad av attacken första gången när den krossar hans rustning och knappt undviker den. Andra gången var det tillräckligt starkt för att både döda honom och Goku. Jag säger inte att denna attack kan avblockeras. Några av de högsta nivåerna som Goku, Vegeta och uppenbarligen de goda nivåerna som Jiren skulle inte ha några problem. Vi ser Jiren till och med blockera Hits dödande chockvåg som var tillräckligt stark för att nästan döda SSJB Goku i ett skott.
  • I slutändan var det uppenbarligen på grund av Picollos attack som gav Universe 7 segern och en av de två Namekiansna efter att ha träffats av den speciella strålkanonen sa "Så det är den verkliga kraften i ett universum 7 Namekian". Många kan anta att detta antydde att Picollo var starkare. Detta var dock bara en kommentar om den kraftfulla attacken vilket Picollo hade tillräckligt med tid för att ladda sin attack utan att delta i strid. Detta kan jämföras med Goku och Vegetas strålkamp med Koichierator och Gohans attack efter. Goku och Vegeta gav inte allt och laddade inte upp sina attacker tillräckligt medan Gohan laddade sin attack tillräckligt och hans beam-attack var starkare än den kombinerade attacken från Vegeta och Goku, vilket återigen inte innebär att Gohan är överlägsen i styrka till de två.

  • Därför, om det inte var för Gohan och Picollo var tvungna att möta en Namekian själv, skulle jag säga att Picollo inte skulle ha en chans.


    Bilder som stöder argumenten.

    3
    • Jag tror inte att det finns några bevis ännu att Gohan är starkare eller till och med lika med super saiyan gud, med tanke på att han lätt slogs av Beerus i sitt ultimata tillstånd, han var år inaktiv och tappade styrka, han tränade bara en dag (för att återställa den ultimata form), och Beerus tog Goku som super saiyan gud som en rival och inte ultimat Gohan. För resten av svaret och med tanke på att någon Dragon Ball Super-författare kan vakna i morgon och göra Gohan starkare än Super Saiyan Gud (eller blå) för sin dolda potential, jag accepterar det
    • + Pablo: Gohan använde inte sin ultimata form mot Beerus. Han hade inte Bang på pannan, vilket han alltid gör. Han använde sin basform plus Gohans Ultimate-form skiljer sig mycket från den i Z-sagan. Han är mycket starkare. Om du gör en ny fråga angående detta kan jag argumentera för varför jag tror att nuvarande Ultimate Gohan definitivt är lika stark eller starkare än Super Saiyan God Goku. (Inte blå).
    • Jag antar att du har en poäng där. I serien hade han inte smällen. I filmen gjorde han det. youtube.com/watch?v=WeD5fWqRX-8 youtube.com/watch?v=texw8HBZ9F0. Jag tror att detta är viktigt för en annan fråga