Anonim

Fairy Tail Rap | Grand Magic-spel | GameboyJones (Fairy Tail)

Okej så alla andra drakemordare har ett uppenbart inslag i sin magi. Även med Acnologias vrål på Tenrou Island fanns det inget direkt inslag i hans magi. Det enda jag kunde tänka på är bara att han heter "apokalypsens drake". Så vet vi vad det är än eller inte?

1
  • Bara en gissning, möjligen ogiltig.

Drakarna vi har sett hittills följer ett unikt tema och magi som inte är nödvändigt ett "element". Denna tabell på wiki sammanfattar den ganska snyggt. Acnologia är känt som "The Black Dragon". (Det finns också en vit drake, Weisslogia). Så temat för Acnologia är "svart". Vad exakt är begränsningarna för dess "svarta" magi har inte visats i anime / manga.

Det finns dock en anledning till att Acnologia är "annorlunda" än andra drakar.

Acnologia är en katastrofalt kraftfull Dragon Slayer som kan ta formen av en Dragon.
Född för över 400 år sedan var Acnologia en av de första Dragon Slayers som uppstod och gick in i Dragon Civil War på sidan som stödde samexistens. Acnologia och en grupp andra Dragon Slayers ignorerade emellertid den sak deras kamrater kämpade för och dödade varje Dragon de kunde och badade i blodet. På grund av överanvändningen av hans magi förvandlades Acnologias kroppsbyggnad så småningom till en drakes, och han utropade sig vara drakungen. Denna händelse för evigt etsades in i historien som Dragon King Festival.

Du kan läsa mer om Acnologias historia och Dragon King Festival på wiki (den har en anständig sammanfattning) eller läsa manga. Detta diskuteras i kapitel 301 i Manga.

Acnologias element är eteriskt. Vilket är kombinationen av alla andra element av magi. Han kan äta upp alla magier.

Det finns en teori som har en bra förklaring om vad det kan vara. Det sägs i denna teori att Acnologia är Etherion Dragon Slayer. I grund och botten är Etherion, även känd som Ethernano, en blandning av flera olika element. Kommer du ihåg när natsu åt delen av lacrima? Det var Ethernano. (Ärligt talat förklarar videon nedan det 10 gånger bättre än jag kan).

Här är ett liknande till YouTube-videon: https://www.youtube.com/watch?v=exDA3rQF9Zk