Anonim

Mindre än Jake - \ "Går Lion City fortfarande? \"

Jag skulle vilja veta varför han kan göra nästan vad som helst. Han verkar vara nästan omöjlig, förutom när Gon överraskar honom. Jag är bara på avsnitt 4, så försök att inte förstöra något tack :)

1
  • Om du precis börjat titta, fortsätt titta tills det är slut! Du kommer definitivt att hitta svaret genom hela serien.

Du har rätt att tro att han INTE bara är en annan deltagare. Han är redan på jägarnivå som också inkluderar flera andra deltagare i denna tentamen (lycka till att räkna ut dem!). Som Happy Face sa, skulle du behöva se mer för att förstå den faktiska mekaniken mellan den "magiska" Hisoka (deltagaren 44) använder.

För att ge dig lite mer info utan att förstöra någonting. Jag blockerar citat på wiki-introduktionen om Hisoka på HxH wiki.

Hisoka avbildas som helt självbetjänad, självupptagen och självisk; han gör vad han vill så länge det behagar honom på något sätt. Hans omättliga kärlek för att kasta blod från kraftfulla kämpar i strid och hans glädje av extrem smärta medan han gör det driver hans till synes sadomasochistiska önskningar. För att de ska kunna växa till sin fulla potential (för att förbättra nöjet att döda dem senare) tillåter Hisoka huvudpersonerna att leva i situationer där han lätt kan döda dem. På samma sätt blir han upphetsad över att träffa alla nya människor som han anser värda att slåss eller någon med potential att vara en bra kämpe och underhålla honom i framtiden.

Lång historia kort han är en antihjälte, som är helt självcentrerad och en sociopat. Han är en av de bästa karaktärerna i HxH nämligen. säger något som HxH har stor karaktärsutveckling!

Redigera: Såg precis ditt användarnamn "DeadPool" och Hisoka passar rollen som Deadpool i HxH-universum.

1
  • Thx dude det är min favoritfilm. Så roligt!