Anonim

King Disaster And Chastiefol Explained | De sju dödssyndorna

När Helbrams historia avslöjades insåg jag att Harlequin som Fairy King och hans syster Elaine borde ha vingar. Varför har de inte vingar?

Nyligen hämtade NNT och hade en liknande fråga direkt när Kings gamla vän avslöjades. När jag letade runt fann jag att det inte fanns någon konkret anledning för "Wingless King" of the Fairies.

Men det finns ett par teorier runt med några stödjande bevis.

  1. King's Wings har ännu inte mognat
    Även om King kanske är ganska gammal, verkar det som om han ännu inte kan sprida sina vingar. Den åldrig gamla kokongen till fjärilsteorin.
    Kungens vingar växer kan också tillåta honom att "höja sig" för att bekämpa de 10 buden på lika villkor. Detta visas i kapitel 134 i mangan, när King och Meliodas kvadrerar Meliodas mot Kings trollformel. Medan det inte gjorde något omedelbart ser vi att Kings rygg skadas och att han har en mörk fläck. Kanske förtrollade förtrollningen något som hämmade tillväxten av Kings vingar?

  2. King och Elaine är inte fula älvor
    Eftersom endast syskonen är de enda älvor som visas utan vingarna, kan vi anta att det kan bero på deras anor? Kanske är han bara halvfe. Bortsett från detta finns det inga bevis för vilken blandning de har.

Med tanke på att Kings vinglösa natur har behandlats i mangan (kapitel 134.10), kan vi anta att detta är en del av vissa avslöjar att mangaka har planerat och kommer att visas i framtida släpp.