Anonim

Spider-Man: Far From Home | I teatrar 2 juli | Skaffa dina biljetter idag

Ge dig bara lite information om Potara örhängen.

  1. Potara Fusion liknar Fusion Dance-teknikMen till skillnad från Fusion Dance är Potara Fusion det permanent.
  2. För att använda Potara-fusionen tar de två säkringarna var och en av de två örhängen och lägger dem på motsatta öron. De två kommer automatiskt att smälta samman så snart örhängen är på.

Efter att fusionen är klar har den smälta karaktären två örhängen på varje sida av öronen, varken i anime eller manga har visat att smält karaktär tar bort Potara-örhängen. Detta får mig att undra vad som händer när smält karaktär gillar Vegito ta bort en eller två av örhängen, kommer de att separeras? Eller fortfarande smält för alltid?

1
  • Jag antar att det inte skulle återgå annars skulle gamla Kai och Kaibito ha gjort det nu. kom ihåg att Old Kai har smält med en gammal kvinna i hundratals år

Nej, att ta bort örhängen upphäver INTE fusionen.

Källa - http://universaldragonball.wikia.com/wiki/Potara_Earrings

Citat från wiki -

Örhängen har förmågan att smälta samman två personer i en enda enhet, vilket väsentligt förbättrar båda individernas förmåga. Den resulterande fusionen varar för alltid, även om den smälta väsen tar bort örhängen. Det finns dock en instans där Potara Fusion kommer att upphävas och återställa den smälta väsen till sina ursprungliga former, det är när de sugs in i en miljö som inte stöder den (som ses med Vegito absorberas inuti Buu).

Redigera: Jag har hittat ett citat av äldste Kaioshin som säger att Potara-örhängen är tänkta att vara eviga.

Kontext: Äldste Kaioshin ger Potara till Goku Äldste Kaioshin: Här! Lägg den här Potara på ditt vänstra öra! [] Sätt den andra på Gohans öra. Bara genom att göra det kommer ni två att kunna gå samman! Som med Fusion. Goku: Huh! Re-really!? Äldste Kaioshin: Naturligtvis. Och vad mer är, effekten är större än med Fusion! Detta har varit trumkortsskatten hos Kaioshins sedan länge sedan.

källa - Kapitel: 501 (DBZ 307), P6.2-6

Kontext: Goku frågar hur länge Potara-baserad fusion varar äldste Kaioshin: "Potara har inte en sådan svaghet. Det är evigt! Du kommer aldrig att återgå till det normala igen!"

källa - Kapitel: 501 (DBZ 307), P11.6

Redigera 2 - Som jphager2 har nämnt i kommentarerna nedan, efter att ha använt Potara örhängen, kan de sedan tas bort och återanvändas för att smälta 2 nya personer, vi har aldrig fått information om möjligheten att 2 fusioner kan smälta , och den enda informationen jag kan hitta på den är spekulation.

6
  • Byt till referens till avsnitt. Old Kai, Old Kai och Kibito, som Memor nämner. Och lägg till en bild!
  • Hmm ... Det verkar som ett svar för mig. Men! Det anges inte i original- källan, citatet var tydligen en fanteori. Jag hoppades på en verklig svar, antingen teori eller vad, som Axelrod sa, med hänvisning till avsnittet som Memor-X gjorde, är det mer övertygande att citatet från wiki. Men hur som helst, jag kommer att rösta på ditt svar, jag hoppas på en redigering snart :)
  • @HappyFace Jag har redigerat mitt svar för att ge citat med källor.
  • Verkar för mig. Örhängen kan användas om och om igen, och smälter in mer folk i en enda kropp.
  • @ jphager2 Vi ser inga fusionssäkringar, men vi ser flera uppsättningar fusions. Kanske kan detta beröras i Super.