Anonim

TANGO BRAND - Verano Portenas

Medan du tittar på ep. 9 av Broderskap, Jag märkte att när Winry kom till Central City järnvägsstation och började leta efter någon, gick Izumi och hennes man bakom henne:

Bild från FMA broderskap.

Efter det försökte jag den här scenen i 2003-serien och i ep. 23 Jag har hittat den här scenen där de läste något på centralstationen:

Bild från Anime FMA 2003

Så min fråga är: vad kan Izumi och hennes man göra där? Reser de vanligtvis så här, eller kan det finnas någon form av arbete de var tvungna att göra där? Är det också möjligt att det är ett fel (som om de inte ville placera dessa karaktärer där)?

0

Izumi letade efter Ed och Al. Hon hade hört rykten om att de hade gått med i statliga alkemister och blivit militära hundar.

I anime från 2003 ser vi att Izumi och Sig pratar med Mustang innan Ed, Al och Winry lämnar Central. I slutet av avsnitt 26 har de två kommit in i Rush Valley. Om jag minns rätt, avslöjar Izumi i nästa avsnitt att hon följde efter dem för att "återutbilda" sina egensinniga studenter.

Välkommen till Central City-affischen som vi ser Izumi och Sig ser på för mig ser ut som en sorts katalog. Du ser att Izumi tittar på en lista så att hon antagligen letar efter platser att söka på.

Jag antar att det är detsamma i Brotherhood (jag kommer inte ihåg exakt om deras återförening var densamma) för i båda serierna har Ed gjort sig ett namn som en statlig alkemist och i båda visar Izumi sin ogillande mot militären. Det råder ingen tvekan om att hon skulle höra om "State Alchemist and Hero of the people Edward Elric".

1
  • Om jag inte tar fel, i mangan söker bröderna Izumi själva. Inte säker på om Izumi försökte hitta dem före deras faktiska återförening, eller om hon och hennes man bara reser och vi bara fick en cameo eller påskägg. (Att se hur hon först träffade bröderna under resan är den senare inte troligt.)