Anonim

'The Highland Expansion for Talisman Revised 4th Edition' - Fantasy Board Game Review.

Saito åkte till Halkeginia från en portal som dök upp framför honom i normal värld:

Vid kallelsen hade han precis tagit upp sin bärbara dator efter att ha försökt få den reparerad i Akihabara. När han gick hem öppnade sig en portal av något slag framför honom; och Saitos nyfikenhet blev bättre, han rörde vid den och sugs igenom.

Efter detta reste han till Halkeginia och blev Louises bekanta.

Men den här portalen uppträdde bara i Saitos värld för att Louise använde The Summoning-förtrollningen för att kalla ett bekant (öde?). Vid den tiden visste ingen att Saitos värld ens existerade.

Så, hur kan förklaras alla andra saker från hans värld som dök upp i Halkeginia? Liksom alla de vapen och flygplan som används av honom:

  1. SIG Sauer P226

  2. M72 LAG

  3. A6M Zero fighter

  4. Mitsubishi-F-2A

  5. Flak 88 luftfartyg / antitankpistol

Jag läste inte deras manga / romaner, är det bättre förklarat där?

(Vapennamn och bilder hämtade från denna Wiki).

1
  • Jag kommer ihåg att det var inställningen där japaner från andra världskriget förlorade sig i Halkeginia. Det var anledningen till att det fanns ett plan för Saito att använda i slutet av säsong 2. Eftersom det fanns ett sådant fall borde det inte vara förvånande att ha några fler fall.

Människor och föremål passerar hela tiden.

Siesta är en ättling till en japansk person som hamnade där. Hon använder aktivt detta i sina försök att vinna Saito.

Det finns en japansk flickas skoluniform som han tar tag i (som han har prinsessan på, tror jag, eftersom det passar henne). Det finns också en stygg tidning. Flickan som gav honom det tyckte att det var något kraftfullt, förbjudet tome.

Saito försöker använda planet för att korsa under en förmörkelse, men vänder tillbaka för att hjälpa Louise. Planet kom antagligen igenom en liknande länk mellan världar. Jag minns vagt anime som antyder att det förmodligen var exakt samma händelse, som inträffade regelbundet varannan årtionde.

Med andra ord, världarna är inneboende kopplade av sin natur, och den kallande förtrollningen skapade precis en viss tvingad länk. Dessa korsade reliker används för att ansluta Saito till hans gamla hem, låta honom använda Gandalfr-krafter på exotiska (till de andra) vapnen och komisk lättnad (förbjuden tome = smutsig tidning).