Anonim

Det största HEMLET som anime HÖVTES! Attack på Titan / Shingeki no Kyojin Levi Ackerman Twist

Hur kan Armored Titan och Annie i Titan-formen härda sina kroppar, medan Eren och de andra Titan Shifters inte kan?

3
  • Det verkar som om du ställer två olika frågor (en om Annie och en om Eren); i så fall är det bäst att dela upp dem i separata inlägg.
  • Varför ska de alla ha samma förmåga? Dessutom kan Eren härda sin kropp. Han använder det för att plugga hålet i väggen så att jag glömmer vad namnet är.
  • Jag tror att frågan är smal nog nu, snälla öppna den igen.

Det faktum att Annie kan härda sin Titan-form och Eren inte kunde bero på att det finns olika typer av Titan-kraft.

Den fullständiga förklaringen är som nedan.

Massiv Spoiler Alert

I mangan avslöjas det senare att alla Titan-krafter kom från Ymir Fritz, en forntida Fritz-familjemonark. Enligt Eldians mytologi, för över 1820 år sedan, kom Ymir över det som bara beskrivs som "källan till allt organiskt material". Med denna upptäckt fick Ymir Titans makt och blev "stamfader för alla titaner".

Efter 13 år mötte Ymir sin död, och hennes "själ" delades mellan nio efterträdare, vilket gav dessa nio Titan-krafter. Genom historien ärvs dessa krafter av 'Eldians' eller 'Ymir's Subjects'.

Titanmakten som Eren besitter kallas 'Attack Titan' ( Shingeki no Kyojin). Namnen på andra Titan Shifters befogenheter har ännu inte avslöjats men de är också bland de nio.

Detta är anledningen till att Titan Shifters har olika krafter.

Källor

  • Ymir Fritz
  • Eren Yeager

1
  • 1 Om du inte är medveten om det, är namnet på Erens titan en namngivelse för Japans namn på serien. Lokaliseringen gjorde inte att det noterade betydelsen. I. E., Eren är bokstavligen "Shingeki no Kyojin".