Anonim

[WS] Följ ledamoten

Som du kan se ovan är Aomine fruktansvärt mörkhudad jämfört med alla andra japanska karaktärer i Kuroko no Basuke. Varför är det så?

0

Aomine som är mörkhudad är att visa att han brukade spela gatubasket mycket. Till skillnad från inomhus basket, där spelarna inte utsätts för direkt solljus, spelas street basket utomhus. Eftersom Aomine brukade spela gatubasket mycket, vilket framgår av hans spelstil, blev hans hud mörkare. Lägg också märke till att även om hans hud är mörk är han inte så mörkhudad som Papa "Otou-san" Mbaye.

Tydligen ville författaren ha en "svart" karaktär i berättelsen som en stereotyp för att vara den "bästa basketspelaren" men ville ändå att han skulle vara japansk, så han är lite lättare än pappa som är afroamerikan om jag har rätt. En annan svart japansk kille är Nebuya i Rakuzan-teamet som har samma färg som Aomine. Bara för att de inte är så mörka som pappa betyder inte att de inte är svarta eftersom människor som Chris Brown och Beyonce är ganska lätta för svarta människor.

Observera om du tittar på den officiella färgade mangan för Aomine, Nebuya och Papa är de relativt lika mörka. Beviljad pappa är fortfarande den mörkaste men inte mycket.

1
  • 3 Välkommen till Anime och Manga. med den första delen av ditt svar har du några källor som säkerhetskopierar det?

Svarta människor har olika nyanser av hudfärg. Så det behöver inte vara att se japanska ut. Taiga spelade också mycket ute men han har inte samma hudfärg vilket innebär att Aomine är naturligt mörkfärgad.