Anonim

Damn Daniel - Bombs Away - OFFICIELL FULL VERSION

Attack On Titan Manga [Chapter 37] [Chapter 38]

Du vet att den delen efter den kvinnliga titandelen där Titans plötsligt sågs, Mike dog och undersökningskorpset reste sig längs väggen för att hitta ett hål (som inte fanns där men de kunde inte ha visst)? De visste själva att det var väldigt farligt eftersom de naturligtvis misstänkte att det var massor av titaner som kom genom hålet och om de hittade hålet behövde de fly eller slåss.

Men varför sprang de inte bara upp på väggen för att hitta hålet? Naturligtvis kan de inte se det men de kunde se titanerna och vart de är på väg (till hålet) och de kunde se titanerna gå genom hålet utan att riskera deras liv. Jag vet att Ymir och Historia etc. inte hade sin utrustning men Nanaba till exempel hade och hon kunde ha hjälpt dem att komma upp på väggen. De förväntade till och med att det skulle finnas massor av titaner och väggen är 50 meter hög de kunde se väldigt långt. Jag tycker att det är en enklare och säkrare lösning.

Tja, det är sant att du kan upptäcka en titan från väggen, men glöm inte tiden på dagen den var. Natt, det var kolsvart vid den tiden. Du kanske kan se en 15m titan men en 3-4 meter är tveksam. Ja, det hade varit säkrare att använda väggen men på bekostnad av sikt. Jag vet inte exakt men de flesta titaner som vi har sett är inte 15 meter långa. Så de valde att gå på marken för att maximera synligheten.