Anonim

TOPP 10 Michael Jackson Grooves for Drums & Bass

I Gurren Lagann, när de ska börja slåss med antispiralerna, nämner de att spiralerna har försökt attackera dem tidigare men förlorat. Sedan, i avsnittet när striden ska börja, kan du se många förstörda slagskepp. Betyder detta att jorden förstördes och byggdes om tidigare? Eller var mänskligheten inte helt utplånad?

Det är viktigt att notera att antispiraler ursprungligen var spiralformer. I alla fall:

Antispiralerna insåg sanningen om händelsen kallad "Spiral Nemesis", en händelse där hela universum skulle förstöras av ett överskott av spiralkraft. På grund av detta rensade de sig från spiralkraft och blev ett kollektivt medvetande (den svarta varelsen känd som antispiralen).

Antispiralerna gjorde sedan sitt uppdrag att se till att inga spiraler kunde bidra till denna katastrofala händelse; detta inkluderade att attackera jorden, där spiralformerna fortsatte att leva. De lyckades emellertid inte:

Antispiralerna fann tungt motstånd på jorden, eftersom detta var hem för de infödda spiralkrigarna. Spiralkrigarna höll undan antispiralerna och körde tillbaka dem i rymden innan de pressade vidare in i antispiralområdet.

- Antispiraler vid Gurren Lagann Wiki

Lordgenome, en mäktig krigare, var den som ledde motståndet mot antispiralerna och i slutändan skyddade jorden från förstörelse. I alla fall:

Helt nedsänkt i den förtvivlan som antispiralen hade infört i honom, aktiverade Lordgenome sitt mäktigaste vapen, katedralen Lazengann, och drev mänskligheten tillbaka till planeten Jorden, fast besluten att bevara den återstående spiralbefolkningen genom att efterkomma alla krav som antispiralen hade . Han konstruerade en imponerande slottsfästning som heter Teppelin och skapade Beastmen som verkställare för att slakta människor som lever på planytan och körde dem under jorden i hopp om att deras rädsla skulle hålla dem där tillsammans med att begrava Lagann i djupet av jordskorpan.

- Lordgenome på Gurren Lagann Wiki

Så nej, jorden förstördes aldrig. Antispiralerna försökte att utplåna spiralformerna, men de förstördes inte; de undertrycktes endast av Lordgenome i ett försök att främja antispiralernas skydd av universum.

0

Människor är inte de enda spiralformerna i universum, det finns många andra som försökte möta antispiralerna inför människor och innan det var antispiralerna spiraler som valde att skydda universum från spiralnemesen, så före dem fanns andra spiraler eftersom spiraler är några varelser med en dubbel helix dna eller något liknande så tänk inte spiral = mänsklig, cuz spiral är allt som utvecklas, från liv till galaxer och så vidare uu

1
  • 1 Hej Nate, jag tror att du kan ha rätt, men vi vill vanligtvis säkerhetskopiera det med viss hänvisning till källmaterialet. Har du några referenser som du kan ge för att visa din poäng?