Anonim

Det var den här anime jag såg när jag var yngre som har undgått mig i flera år, jag hoppas att någon kan hitta den.

Jag kommer inte ihåg den exakta plot eller berättelse, men huvudpersonen var en kvinna med långt brunt hår. Hennes klädsel var nästan som en seglare, men det här var inte sjöman. Inställningen var fantasilik, och det var stor tonvikt på traditionella spelkort och deras kostymer (som hjärtan, diamanter, klubbar och spader). Det fanns andra kvinnliga karaktärer som liknade riddare / prinsessor, men igen hade hela kostymerna på gång.

Början på detta började med att huvudpersonen sover eller kopplar av vid ett träd på en kulle, det minns jag tydligt. Två andra scener kommer att tänka på, men det handlar om det. Nästa scen jag minns från detta hade två gigantiska schackpjäser, en svart häst och en vit häst, som rusade utom kontroll mot något. Denna karaktär försökte stoppa en av dem från insidan och förhindra att den kraschar. Jag kommer ihåg den här pudiga skurken jagar henne, och en del fanservice blinkar kort med dem av misstag att dra av sig byxorna i ett försök att fånga dem (kan inte tro att jag kommer ihåg det).

Något händer och mot slutet drev den brunhåriga huvudpersonen på någon skärseld-liknande plats, ett tomrum av vitt, och presenterades två olika portaler att ta. En såg hotfull ut, den andra inte. Det slutade med att hon kastade ett av de spelkort som jag nämnde, ett kort med diamanterna, genom en av portalerna. Återigen fanns det någon symbolik eller något med dessa kort och dräkter.

Det här avsnittet eller OVA var på ett VHS-band, och jag fick det för tio år sedan. Jag minns att det också kallades på engelska. Jag hoppas att det begränsar sakerna, men det här är allt jag minns. I kreditscenen fanns det olika skott av de andra karaktärerna, kvinnorna mestadels, och de kördes med fanservice, med en prinsessaliknande karaktär i strimlade dukar, som om hon varit i en strid.

Jag hoppas att någon känner igen detta, jag skulle verkligen älska att hitta det igen.

Det låter som Wild Cardz, känt i Japan som "Jaja Uma Quartet". Det var en gammal utgåva från Central Park Media. Dub spelar Apollo Smile som Coco Hearts.

Som du kommer ihåg började det med en scen av huvudpersonen Jo Diamonds, den brunhåriga flickan i mitten, sov på en kulle. Det mesta av OVA involverade henne i att jaga två gigantiska schackpjäser som på något sätt var nyckeln till den ultimata makten. Motsatt henne stod någon slumpmässig sexig kvinna, och den här killen:

Här är en bild av dem tillsammans. Jag kunde inte hitta den utan bildtexten. Ignorera det bara. Wild Cardz är riktigt fantastisk.

De andra karaktärerna på DVD-omslaget är hennes allierade, Coco Hearts (blondinen med kattöron), Casa Clubs (flickan med lila hår och mörk hud) och Sunday Spades (flickan med kort kricka-hår). Ingen av dem gjorde verkligen mycket.

Scenen där Jo flyter i ett vitt tomrum händer mot slutet efter någon form av stor explosion. Det händer i princip ingen anledning, som i stort sett allt i denna show.Någon gång därefter släpper Sunday Spades äntligen sin sanna kraft, det vill säga att göra en stor explosion och också blåsa av alla sina egna kläder och få håret att växa riktigt långt. Här är en (NSFW) bild av det:

Om du bestämmer dig för att du vill titta på detta kan du skaffa DVD-skivorna från Right Stuf för $ 8. Eftersom det är så gammalt finns det inga lagliga strömmar eller digitala versioner, och eftersom det är så dåligt, tvivlar jag på att någon kommer att licensiera räddningen.