Anonim

YA

Jag såg Parappa the Rapper anime för flera år sedan, med tanke på att det var ett av mina favoritspel. Men jag upptäckte snabbt en dödlig brist: det fanns ingen egentlig rappning !! Producenterna bestämde sig istället för att göra det till en barnshow. Hur gör man en anime om en rappande hund utan egentlig rappning ?!

Jag tittade bara på några avsnitt innan jag släppte den. Men om det faktiskt finns någon som rappar någonstans i showen, skulle det åtminstone vara värt min tid att titta på det. Rapar Parappa (eller någon annan) någon gång i serien?

Anime handlar om Parappa, inte om rappning. Så det finns ingen riktigt rappning, om jag minns rätt.

3
  • För att klargöra, såg du hela serien eller bara några avsnitt? Jag tror att du antagligen har rätt (vilket är olyckligt), men i synnerhet letar jag efter svar från någon som har sett hela serien sedan jag själv har sett de första 4 eller 5 avsnitten och jag vet att det inte fanns någon rappning i de där.
  • Samma som du, jag har bara sett de första avsnitten. Jag slutade efter att en vän, som såg hela anime, berättade för mig att anime egentligen inte handlar om att rappa.
  • Jag har pratat med ytterligare ett par personer som påstod sig ha sett hela showen och sa att det inte fanns någon rappning. Jag tror att det vid denna tidpunkt finns tillräckligt med anekdotiska bevis för att acceptera det här svaret för nu, även om jag fortfarande vill ha en definitiv bekräftelse på detta från någon som har sett hela serien om möjligt.