Anonim

Auslly EP. 23

Stånd är fysiska manifestationer av användarnas kampanda och bortsett från deras kamprop, är de vanligtvis mer som dockor som styrs av deras användare. Trishs ställning har dock ett eget sinne, gav henne råd om vad hon ska göra och till och med berättade för henne att några av hennes kommandon inte var det bästa valet. (Avsnitt 25)

Varför har hennes Stand ett eget sinne? till och med till den punkt där hon var aktiv innan Trish märkte hennes existens.

Dessa kallas Sentient Stands:

Även om de flesta stativ inte visar någon personlighet eller enkla tips om det, finns det stativ som visar ett fullvärdigt medvetande som är skilt från sina användare. Dessa stativ kan tänka, analysera sin miljö och samtala med sina användare, ge råd eller kommentera sina handlingar. Deras personligheter är olika, men mest kännande stativ följer kommandot från sina användare oavsett och agerar för att skydda dem.

Några andra Sentient-ställen från del 5 inkluderar Sex Pistols och Baby Face. Alla de enskilda kulorna har sina egna unika personligheter, liksom med Baby Face.