Anonim

Topp 10 bästa student-mentor-duon i ett stycke

Ägaren Zeff (i Baratie Arc) sägs vara en berömd och fruktansvärd pirat från Grand Line. Det har emellertid inte nämnts något om honom sedan dess av andra pirater / marinister. Så var han verkligen en berömd och stark pirat eller var han bara stark jämfört med normala pirater i East Blue?

2
  • En bättre, mer beskrivande frågetitel kan verkligen förbättra synligheten för din fråga.
  • Han var stark nog att sparka en mast i två med uppenbar lätthet.

Allt vi vet om Zeff är att han var tillräckligt stark för att segla sitt besättning runt Grand Line i ett år.

Detta var en stor sak i East Blue, där även Don Krieg inte kunde hålla en vecka i Grand Line, men berättar inte så mycket om sin makt.

Innan timeskipet hade Luffy och Zoro varit i Grand Line i mindre än ett år, och båda hade blivit ganska starka, så han kunde potentiellt vara ännu mycket starkare än de var, men även pirater som Foxy och falska Luffy verkade vara ganska slappna av i Grand Line och var inte i närheten av så kraftfull, så det finns ett ganska stort utbud i vilken styrka ett år i Grand Line kan få dig.

Det var för tio år sedan att Zeff reste Grand Line, och de enda två saker som verkligen köpte Strawhats berömmelse besegrade Rob Lucci och Luffys handlingar i Whitebeard War. Zeff kan ha gjort några imponerande saker, men skulle inte nödvändigtvis bli superkänd, och tio år är ganska länge för folk att glömma honom.

Efter att ha tappat ett ben och blivit äldre är det ganska säkert att han är mycket svagare än han var, och det är i bästa fall osannolikt att han skulle vara lika stark som Strawhats idag.

Jag tror att Zeff bara var en fantastisk pirat i East Blue, för så vitt vi vet var han en av de få piraterna som kom till Grand Line. Ur en faktisk synvinkel skulle han enligt min mening vara en svag pirat. (Inget brott mot Zeff-fans;)

När allt kommer omkring var han på Grand Line i bara ett år.

Zeff gjorde sig ursprungligen ett namn som kapten på ett piratskepp. Han blev både bra på att vara kock och pirat. Hans dröm om att hitta "All Blue" ledde honom till Grand Line. Efter ett års resa runt Grand Line lämnade han havet.

Mer information: http://onepiece.wikia.com/wiki/Zeff