Anonim

SLUT PÅ FAIRY TAIL: NATSU OCH LUCY TILLSAMMA FÖR evigt - FINALE Kapitel 545

Jag skriver för närvarande en fiktion om Lucy Heartfilia och Zeref. Jag tror att hon inte vet hur han ser ut och att de inte träffades under Tenrou Island Arc men jag är inte 100% säker på det.

Möttes de före Eclipse Gate-bågen?

3
  • Först och främst följer du manga eller anime, om manga då är fairy tail klar, och jag tycker inte om anime. Och för ditt svar har jag inget minne av att de träffas ansikte mot ansikte, jag kan dock ha fel.
  • Jag pratar främst om mangan här, men det är förmodligen ingen skillnad mellan manga och anime när det gäller min fråga eftersom det inte finns någon "icke-kanon" -episod som involverar Zeref före Eclipse Gate-bågen.
  • IIRC, nej det gjorde de inte, åtminstone inte i Tenrou arc och som jag sagt ovan, jag tvivlar på att de faktiskt träffade varandra ansikte mot ansikte i något kapitel av manga

Nej, Lucy fick aldrig chansen att titta på Zeref.

Endast Natsu, Elfman, Evergreen, Happy och Gray (i kapitel 522, "Gray's Trump Card") har sett honom. Lucy har hört talas om Zeref men har aldrig fått chansen att träffa honom.

Men mot slutet av mangaserien, Lucy gör träffa en Zeref-look-a-like i kapitel 545 (långt efter Eclipse Gate Arc), "Vänner du inte kan göra utan". Sättet han skildras på var att han var en ung författare som försökte träffa Lucy Heartfelia efter prisutdelningen. Han plockar upp näsduken som släppts förbi, vad som ser ut för mig, Mavis Vermillion. De deltar båda i en konversation och lämnar dem, för att aldrig ses för resten av kapitlet.