Anonim

Rick Astley - Never Gonna Give You Up [HQ]

Namnen på änglarna är verkligen något att se. I vissa fall är namnen på dessa änglar en underdrift för den kraft som dessa djur bär med sig till slagfältet. Men en annan sak är inte meningsfull för mig, var kommer namnen på änglarna ifrån? (Som Ramiel och Zeruel)

Fungerar det på samma sätt som Pacific Rim, på det sätt som Tendo Choi heter Kaiju som kommer ut ur brottet? (dvs. "Först sett, förnamn"?), eller är det mer en religiös profetia knuten till ängelns ordning?

Seele har kunskap om när änglarna kommer att visas baserat på Döda havsrullarna. (Att de har kunskap om ordningen av änglar från rullarna indikeras i en ep. 23-konversation. I ett tidigare avsnitt finns det också en indikation på att Seele förväntar sig att en ängel ska dyka upp vid en viss tidpunkt. till anime just nu och kan inte hitta den exakta referensen.) Med detta i åtanke är det inte förvånande att Döda havsrullarna också antagligen innehåller änglarnas namn.

Det är osannolikt att Seele endast fick kunskap om änglarnas ordning och inte deras namn. Observera att Kaworu talar om Liliths ättlingar i ett av hans samtal med Shinji. Lilith är namnet på en av de första änglarna, och eftersom Kaworu är en ängel indikerar hans användning av namnet att det förmodligen inte bara är ett namn som Seele tilldelade utan snarare ett riktigt namn.