Anonim

Naruto och Kurama: Save Me If I Become my Demons ...

I EP 296 med titeln:

Naruto går in i striden !!

Naruto använde rasengan i tailed beast chakra mode för att ta ner fiendens vita Zetsu.

Men jag tänkte att när han försökte använda rasengan i tailed beast chakra mode, blev rasengan omvandlad till tailed beast bomb ... saknar jag något?

"Rasengan" skapades av fjärde Hokage, Minato Namikaze, som tog tre år att utveckla den. Rasengan är baserad på Beast Ball with Tail, som är den definitiva attacken från Beasts with Tail.

Så att det inte är svårt att förväxla den ena tekniken med den andra, men att svara på frågan vad som faktiskt använder naruto i det kapitlet är en "partiell" rasengan med chakra av de 9 svansarna.

Under mangan ses olika versioner av denna kombination, men i alla fall är svansdjursbomben. Det är en sammansmältning mellan de två teknikerna eller helt enkelt användningen av Kuramas chakra.

Det är sant att när han använde Rasengan i Tailed Beast-läge konverterades den till Tailed Beast-bomben. Det beror på att Nine Tail inte tillät chakran att flöda ordentligt och använde Narutos teknik för sin egen fördel (dvs. hat, hans egen natur).

Men eftersom han behärskade Tailed Beast, dvs. han blev vän med Kurama, störde han inte längre Naurtos tekniska motiv. Han tillhandahåller bara sitt eget chakra för att förbättra Narutos teknik.

2
  • men ... han kunde använda rasengan i tailed beast chakra mode redan innan han och nio svansar var vänner ...
  • vad är din fråga, snälla rensa den du frågade "Men jag trodde att när han försökte använda rasengan i tailed beast chakra mode, blev rasengan omvandlad till tailed beast bomb ... saknar jag något?" Jag har svarat på det @ MartianCactus