Anonim

Nocna Mora - Jaran, Braco i Seva

För det första, är titan verkligen inuti väggen som att vara fast i den eller bara göra sitt / sitt jobb (lol)? Jag trodde att det var på andra sidan sedan dess eftersom jag har sett många kommentarer / texter med ordet "inuti" vilket är väldigt förvirrande.

Hittills sågs det i anime (för närvarande S2 E6), att väggar är (möjligen?) Gjorda av titans "kristaller" vilket gör det ganska oförstörbart, så betyder det inte att titaner inte nödvändigtvis är inne i väggar eftersom det skulle göra tomtpunkten väldigt rolig.

Jag är också förvirrad över hur väggarna sägs vara "oförstörbara" som titankristaller förutom vissa delar som "ingångar / utgångar", men vissa titaner ses vara i stånd att förstöra väggdelar som sägs vara oförstörbara som hur (kollosaltitanen förstörde vissa delar av den) inte säker på om det verkligen gjorde det?

P.S. Det är okej att förstöra väggarnas ursprung i dina svar.

2
  • Du vill verkligen inte att vi ska förstöra den här frågan. Mitt personliga råd är att titta på andra säsongen och läsa mangan. Allt blir vettigt då. :)
  • Saken är att jag inte vill ha något annat än att få svar. Jag har också sagt i min fråga att det sa hittills (S2 E6 betyder säsong 2 avsnitt 6) så ja, jag är uppdaterad i anime. Om mangan har jag läst den, men stannade vid volym 9, 10 eller 11 inte riktigt säker på grund av hur författaren mjölkar och förlänger historien. Jag hatar den typen av författare som också fick mig att hata den typen av historier.

Försök att formulera din fråga så att den inte är tvetydig.

Att förklara detta kommer också att bli en stor spoiler.

Men några svar kan ges.

1) Ja, den titan är inne i väggarna.
2) Ja, den titan skapade en del av väggen med sin härdade hud
3) Nej, det är inte fångat.
4) Den kolossala titan kan förstöra en del av den, men inte hela väggen.

1
  • Kommentarer är inte för längre diskussion; den här konversationen har flyttats till chatt.