Anonim

Ozzy Osbourne sjunger John Lennons \ "Hur? \"

I Counter-Strike: Global Offensive släpptes en ny hud som heter Akihabara Accept. Beskrivningen av huden är:

Kraftfullt och noggrant kompenserar AUG: s automatgevär för sina långa omlastningstider med låg spridning och hög eldhastighet. Den har dekorerats med en värmeöverföringsvinyl av en anime tidningsomslag.

Så jag är nyfiken, kommer detta faktiskt från ett riktigt anime-tidningsomslag? Eller är det bara ett specialanpassat internt arbete av Valve? På flickan på pistolens ända är orden "Fazik" märkta på hennes uniform; kanske är det en del av konstnären eller något?

Här är ett imgur-album med närbilder av huden i fråga.

4
  • Detta frågades om på Gaming SE, och svaret var nej. Kolla kommentarerna: gaming.stackexchange.com/questions/221078/…
  • @Matt Så även om det kanske inte kommer från en anime, står det att det kommer från ett anime-tidningsomslag. Men det specificerar det inte.
  • Jag antar det - jag gick bara vidare med det som diskuterades tidigare. I vilket fall som helst har det andra inlägget tagits bort av författaren, så svaret här kommer att vara användbart.
  • Baserat på de japanska texterna på själva huden är det alltför relaterat till CS: GO (eller FPS) termer än allmän anime-tidning: K / D (Kill / Death ratio), GET REKT, 1v5, och för att inte tala om titeln på själva tidningen: "CS: GO Accept". Det ser mer ut som en parodi av tidningsomslag (anime).

Som nämnts av Matt, det ser inte ut som om det kommer från någon specifik manga eller anime och är bara en slumpmässig japansk anime-karaktär på Steam där, i hopp om att få lite pengar från otaku-fans som är villiga att betala enorma summor för bara en anime-hud.


Baserat på kommentarer om det på Reddit och ånga själv. Om det var baserat på något skulle du förvänta dig att ånga skulle marknadsföra det som sådant.

1
  • 1 Glöm inte det främja är inte samma sak som har rätten.

Som nämnts av Aki Tanaka är det förmodligen en parodi på en anime-tidning. Ventilen är inte tillåten och kommer aldrig att använda originalkonstverk, omslag eller andra illustrationer som har producerats av någon annan.

Steam Workshop är den enda plattformen där andra människor kan ladda upp sina idéer för en hud, men innan de kan ladda upp den måste de ge Valve alla rättigheter för konstverket, vilket bekräftar att huden är deras eget arbete.

De Akihabara Acceptera är inte ett verk från verkstaden och har därför gjorts av Valve.

Beskrivningar som du publicerade:

Den har dekorerats med en värmeöverföringsvinyl av ett anime-tidningsomslag.

är bara för att ungefär ange hur huden har skapats. Det liknar Kami hud som har en mangasida målad på sig.

Den har målats med hydrografik i japanskt mangamönster.