Anonim

Future Shock DDT - Hur man gör Drew McIntyres efterbehandlare

Hur avancerar Claymores i ledningar inom organisationen?

Vi ser många dödar under hela TV-showen, men Claire går aldrig upp i rang.

Det är värt att komma ihåg att TV-programmet endast täcker de första 7/8 böckerna, och det kan tas upp senare i berättelsen.

Så långt jag kunde hitta verkar dock rankningssystemet ske genom generation snarare än att omfördela led när någon dör. Du kan se claymore ibland bestrida någons position i mangan, men det verkar inte vara en officiell sak.

Rangordnar efter generation

Claymore-krigare nr 1 till 47 rankas på grundval av Yoki-potential, styrka, smidighet, intelligens, avkänning och ledarskap. En krigare rankar sig och faller enligt krigarens styrka i förhållande till andra krigare. Claymores är kända för att tillhöra olika epoker / generationer, vilket markerar den tid de gick med i organisationen, men inte alla Claymores som är aktiva samtidigt tillhör samma generation. Detta beror på att Claymores aldrig åldras längre än deras fysiska prime.

Det är oklart när en generation förändras, eftersom vissa leror överlever mer än en.

Vi kan se på den länkade webbplatsen att en generations order har ändrats.

Den gamla generationen (旧 世代) (Teresa era テ レ サ 時代).

  • Nr 1 - Teresa
  • Nr 1 och 2 - Rosmarin
  • Nr 2 - Priscilla
  • Nr 2 och 3 - Ilena
  • Nr 3 och 4 - Sophia
  • Nr 4 och 5 - Noel
  • Nr 5 och 6 - Elda

Påminner om Priscilla, som var en nyskapad lermästare som sköt upp genom ledningarna för att bli nummer 2, skulle jag föreställa mig att i undantagsfall som dessa skulle organisationen ändra leden, men mestadels skulle det vara kvar tills nästa generation kommer runt och nya leraverk bedöms

2
  • 4 Om man tittar på generationsrankningen verkar "generationerna" bestämmas av vem som är nummer ett vid den tiden. Om du går igenom generationerna, oavsett vem som är nummer ett, finns det bara 47 Claymores vid en given tidpunkt. Anledningen till att leden förändras mycket när en generation eller nummer ett ändras är att många Claymores dör och försöker döda nummer ett. Detta illustreras ganska bra när fyra av de fem bästa Claymores dör när de försöker döda Teresa och så småningom Priscilla.
  • 2 Ett annat "undantag" är Rafaela, som var nr 2 i Lucielas generation och för närvarande är nr 5 i Clares generation.

Claymore rankas baserat på deras stridsförmåga. Deras förmåga tas från ett antal faktorer som styrka, Yoki och intelligens för att nämna några. Claymores ändrar vanligtvis bara rang genom att utmana och besegra en högre rankad Claymore eller när en Claymore dör eller vaknar.

Bara för att en Claymore dör betyder det inte att andra kommer att gå upp i rang. Det är fullt möjligt att den nyskapade Claymore tar den exakta rankningen av den som dog eller vaknade. Anledningen till att Claire aldrig går vidare i rang är att hon bara är en fjärdedel Youma sedan hon skapades med Teresas kvarlevor och det sägs att hon aldrig kommer att uppnå potentialen hos en vanlig Claymore som är hälften Youma.

2
  • 2 Jag är inte säker på att det är rätt förklaring till att Claire alltid är 47: e. Som vi kan se under hennes första möte med Awakened Being lyckas hon överleva och hitta sig själv på slagfältet inte värre än 22: e eller till och med 15: e. Även under Northern Campaign kämpar hon bättre än många andra.
  • Du måste komma ihåg att Claire och de andra redan väcktes delvis under den väckta jakten, varför de först skickades dit. Dessa Claymores kunde överskrida sina gränser och gå tillbaka till det normala efteråt. Att vakna var det enda sättet hon kunde hänga med. Och ja hon kämpar bättre än de flesta i norr men hon vaknar också helt i norr för att vara snabbare än Rigardo.

Clare som är 1/4 Yoma indikerar säkert att hon har full potential att hysa 3/4 av den mänskliga energin som är bland 1/4 Yoma.

De flesta Claymores, på sätt och vis, har det grovt, kan du säga, eftersom de alla är lika bedömda mitt i slagfältet mellan dödlig mördare och lugn människa, undantag som Teresa och Priscilla (innan de förvärras av Teresa) kan hysa full 100% mänsklig kontroll inom deras sätt att strida, tills de börjar få tillgång till Yoki.

Clare är ett undantag från att diskuteras över rankning! Detta Claymore-universum kan verkligen behöva sluta helt placera Clare i en parallell jämförelse med de andra Claymores, eftersom det är därför:

  • Hon blev en Claymore för att exakt sin andliga bandförbindelse med de fysiska varelserna i sig själv och Teresas fysiska varelse, därför hon har inget hat alls mot Yoma eller Claymores. Bara Priscilla, inte Priscilla the Awakened Being, bara Priscilla som en enhet, som kvalificerar Clare att ha ett unikt fall inom organisationen, som alla andra Claymore Creation-berättelser, involverar traumatiska händelser med Yoma eller Yoma Awakened Beings som får dem att välja exakt hämnd (stötande) eller skydda sig (försvar), från Yoma-varelserna.

  • Det faktum att hon tog in 1/2 redan Yoma Potent Flesh kontra 1 hel bit Yoma-kött, anser det uppenbara vi vet, 1/4 Yoma i Clare. Detta ensamma borde inte ens börja ha en plats i konversationen över rankningen, eftersom hon faktiskt hade 1/4 Yoma, betyder att hon har mer mänsklig energikontroll, vilket slutför logiken bakom hennes konsekventa förmåga att vakna upp många fler gånger än henne kamrater gjorde det, och med till synes lätthet återgår oftare, vilket inte skulle vara möjligt med någon halva uppfödda, eftersom de många uppvaknandena de då skulle ha förlorat sin 50% kontroll.

Clare måste sluta dömas. Hon är praktiskt taget Teresas dotter, som i sig ger henne tillräckligt med kredit för att kallas en Badass Warrior.

Jag tror att när jag jämför Clares grundläggande totala makt, hastighet och stridsförmåga, är hon ingen match med varken Teresa eller Priscilla, eller till och med topp 10 eller säg topp 20 i Claymores.

Men i ett halvvaknat tillstånd är det möjligt att hon kan slå Priscilla och alla de andra starkaste Awakened Beings, inget mer att säga om alla Claymores från rang 2 till 10. Hennes krafter är särskilt utvecklade för att bekämpa Awakened Beings. Och hennes största styrka är hennes förmåga att utveckla en del av hennes kropp eller färdigheter för att matcha kraften i det Uppväckta Varelsen hon kämpar med, t.ex. Rigaldo.

Som med Teresa tror jag att hon är den starkaste av dem alla, det är en särskild status som förflyttats till henne. Vi får aldrig veta omfattningen av hennes krafter när hon vaknade. Jag tror att Clare, om hon kämpar med Teresa i sitt uppvaknade tillstånd, skulle kunna hitta ett sätt.

1
  • Trots det åsiktsbaserade svaret utan citat försöker du inte ens svara på frågan.