Anonim

Den förlorade Voltron shitpost - \ "Friends \" (Unfinished)

Jag har bara sett anime och Shiro är ett mysterium för mig. Det verkar som om hon har två personligheter. Det hände mer än en gång, hon var så trevlig och plötsligt på något sätt galen, hennes ansikte förändrades helt. Även om jag har rätt och hon har någon psykisk störning förstår jag henne inte alls.

Hur kom hon ut ur fängelset om hon är en fånge och sedan dödade Gantas klasskamrater?

Var det av svartsjuka?

Jag förstår det bara inte.

2
  • Det ställs för många olika frågor här. redigera din fråga för att till exempel ställa en fråga i taget "varför stannade Shiro och Ganta i fängelset efter sin flykt" bör ställas separat
  • Jag kommer inte ihåg det så bra men jag tror att handlingen var sådan att hon och Ganta var vänner sedan barndomen och hon har förvandlats till detta dödande monster av forskarna på fängelseön. Så när hon var speciellt ute på banan, var hennes instinkt att bryta sig loss och få Ganta så att hon kunde hitta lite tröst i sin goda vän från söta glada minnen från barndomsdagen. Och hennes psyko mördare sinnestillstånd fick henne på något sätt att döda varje klasskamrat i processen. Det är svårt och komplicerat att räkna ut ett trasigt sinne och det är egentligen ingen mening. Det som är gjort är gjort. Du kan bara sympatisera.

Svaret på denna fråga finns inte i anime.
Det är en av de viktigaste plotpunkterna i arbetet och förklaras fullständigt i mangan. Egentligen förklaras det mesta av vad Shiro förklaras i mangas sista kapitel. Så du ska INTE få henne från anime.
Några spoilers framåt.

Shiro är inte en fånge. Hon är faktiskt ett testämne från ett forskningslaboratorium, anledningen till att syndgrenarna finns och ansvarig för jordbävningen som förstörde Japan. Fängelset byggdes senare, ovanför laboratoriet hon experimenterade med, som en fasad för testning av människor som utvecklade grenar av synd efter jordbävningen.
Hon flydde från fängelset helt enkelt för att det inte finns något riktigt sätt att stoppa henne alls.

Ja, hon dödade alla Gantas klasskamrater av svartsjuka.

Extrema spoilers framåt.

Tidigare kände Ganta Shiro, för hans mor var en av de främsta forskarna på laboratoriet, extremt involverad i de omänskliga experimenten som flickan utsattes för.
Gantas brydde sig mycket om Shiro och hon gillade honom också mycket. De låtsades vara varandras hjälte, "Aceman".
Men i ett experiment bestämde en trasig Shiro att döda några forskare för att visa hennes kontroll över sina utvecklande krafter, och Ganta slutade bevittna det. Chocken fick honom att glömma vad han såg och glömma bort Shiro. Han skickades sedan bort för att bo i staden. Någon tid senare skulle Shiro få jordbävningen att försöka dö. Hon överlevde fortfarande, och Gantas mamma byggde ett system för att försegla flickans krafter i en utsträckning, så hon skulle inte kunna försöka det igen. Hon gav också flickan en liten röd sten som hon hade utvecklat i laboratoriet. Det var ett ämne som kunde upphäva Shiros krafter. Gantas mor dödade sig själv så att ingen skulle kunna avaktivera systemet och frigöra Shiros krafter.
Åren gick vidare, och en dag, på grund av skolans planerade besök i fängelset, fick Shiro veta att Ganta bodde i staden och där han studerade. Hon sprang iväg från laboratoriet för att hitta Ganta.
Det slutar med att hon dödar alla Gantas klasskamrater för svartsjuka och sätter in makten för att nollställa sina krafter i Ganta, i hopp om att han sedan blir hennes hjälte och räddar henne genom att döda henne. Hon ville dödas av pojken hon älskade.

6
  • Tack :) Jag har ställt några fler frågor tidigare men folk sa att jag var tvungen att ställa en fråga åt gången, så jag ställer dem här om du är villig att svara på dem: "Vem är den gamla mannen som dödades av shiro? och varför slogs de? " också nämnde jag ifrågasatt att shiro skämtsamt galen några gånger i anime, det var en gång hon gjorde det och jag har ingen aning om varför. Den näst starkaste killen / tjejen är också mistery. Det kallas Mocking Bird. Vad händer med henne?
  • Varför stannade också Shiro och Ganta i fängelset efter sin flykt? Kan de bara gå? Och vad är "Wretched ägg"? hennes kostym eller hon själv?
  • Jag rekommenderar att du läser mangan, för det är det bästa sättet att uppleva hela historien. Den gamle mannen är huvudforskaren, han utvecklade faktiskt ett sätt att byta kropp för att leva längre och testa Shiros krafter, så när du ser honom död bytte han redan kropp.
  • Ja jag vet men jag gillar inte att läsa. Tack ändå
  • Tyvärr slutade jag med att skicka kommentaren innan jag skrev den helt. Mockingbird är hane och en av de bästa kämparna i DW just nu, men hans personlighet förändras plötsligt och fullständigt eftersom han mördas av regissören för att kunna använda sin kropp som ett nytt fartyg.