Anonim

Vad händer om Naruto hade Black Lighting del 1

I anime, under Chunnin-examen, attackerar Orochimaru Sasuke inuti dödsskogen. När Naruto kom för att rädda identifierade Orochimaru att han var de nio svansarna och placerar Five Elements-förseglingen på Naruto. Senare upphävdes den av Jiraiya. I sökandet efter tsunadbågen säger Orochimaru till Kabuto att förseglingen endast kan placeras eller tas bort av den tredje Hokage och sannin. Lärdes de 3 sannin om detta av den tredje Hokage?

1
  • Jag vill bara påpeka att det är fel att säga "3 sannin". Sannin betyder i sig själv 3 personer, med den uttryckliga förståelsen att de är 3 ninja. Se kommentarerna under detta svar för mer info. Det skulle innebära att säga "3 sannin" är detsamma som att säga "3 3 (ninja) personer".

Tydligen. Det är möjligt att andra människor kunde använda tätningen (till exempel Kushina, som var en förseglingsexpert, eller den andra och första Hokages, som kände till avancerade förseglingstekniker men gick bort).

Det är möjligt att de hänvisade till endast levande shinobi för det ändamålet (det är vettigt, för de försökte ta reda på vem som tätade det).

Jag tror att tekniken överlämnades till (eller uppfanns av) den tredje, och han i sin tur lärde ut den för sina lärjungar.

Observera att Minato aldrig använde Five Element Seal.