Anonim

Black Coffee slår AKA: s chef i Polokwane

Kaoru kollapsade från cigaretter och överansträngning, så jag antar att Hajime gick för att be om ursäkt till sin far för att ha pressat henne för hårt, medan han inte kunde hitta ett ordentligt jobb. Jag förstår varför Hajime skulle göra det och varför han tycker att han förtjänar att bli träffad, men vad skulle hennes far bli arg på? Jag förstår inte varför han ens skulle vilja slå Hajime.

5
  • och som en far, skulle du vilja att din dotter skulle ha en bra man som har ett ordentligt jobb så att hon inte kommer att ha svårt att prata för att upprätthålla deras behov .. och så Kaorus far tycker att Hajime inte är värd av att vara hennes man och det gör honom besviken över Hajime ..
  • @EdselJeddRenovalles ser jag. Jag förstår att varje förälder vill ha det för sitt barn, men man kan förvänta sig att fadern är mer förlåtande eftersom Hajime kom hela vägen till restaurangen för att be om ursäkt. Tack för att du förklarade dock!
  • att be om ursäkt kommer inte att ge honom någonting .. skulle det inte vara bättre för Hajime att göra vad han ska göra snarare än att rusa till Kaorus far och be om ursäkt?
  • @EdselJeddRenovalles han gör dock vad han ska. Han har redan hittat ett vikarjobb. Med hans CV är det bara inte lätt men han har försökt sedan ep 3. Ber om ursäkt visar att han bryr sig om sin fru nog att möta sin far. Men jag tror att du har rätt i att hennes far tänker på samma sätt som du tycker även om jag personligen inte håller med.
  • det är inte så att han inte kunde få jobb men han kunde inte göra Kaoru lycklig

Jag antar att jag borde lägga upp detta som svar. Som far vill du att din dotter ska ha en bra make som har ett ordentligt jobb så att hon inte kommer att ha svårt att prata för att upprätthålla deras behov. Så Kaorus far tycker att Hajime inte är värd att vara hennes man och det gör honom mycket besviken över Hajime.