Anonim

Zeref Dragneel AMV

Han var bara ett barn när han gick med i Fairy Tail. När beslutade Igneel att träna Natsu och hur länge?

1
  • den exakta tiden är mycket svår att hitta. Eftersom tidslinjen för fairy tail är mycket komplicerad. men det var före tidsresan, dvs för 400 år sedan, så det kan vara 1-2 år, coz igneel hade inte heller tid och makt att stanna länge, du kanske hittar lite information här

Vi visas både hans utseende med Erza, Gray och Lisanna som barn så det kan inte dröja länge innan han tränar under igneel. Hans utseende med igneel och med gruppen är väldigt nära, om jag minns, praktiskt taget detsamma.

Högst skulle jag föreslå tre år men jag tror inte att det skulle vara mindre än ett enda år. Det teoretiseras att Natsu var runt 8-9 och sedan var Natsu 11-12 när han gick med i Fairy Tail.

Vi vet dock inte säkert

Källor:
http://fairytail.wikia.com/wiki/Igneel
http://fairytail.wikia.com/wiki/The_400_Year_Plan
http://fairytail.wikia.com/wiki/Natsu_Dragneel
http: // http: //fairytail.wikia.com/wiki/Fairy_Tail_ (Guild)

1
  • Inte mycket av en spoiler, men tack. Jag antar att det var så länge sedan han aldrig riktigt kom ihåg Igneels ansikte. :)

Vi får aldrig veta Natsus biologiska ålder och även om vi vore skulle det aldrig vara meningsfullt:

  1. Första generationens drakmordare åldras inte efter vuxen ålder och det är tveksamt att stoppet av åldrandet händer på en gång. (Acnologia är väldigt ung)
  2. Han har rest i tiden, varit i avstängd animation och till och med död ett tag. Tiden är förmodligen mycket flytande ur hans perspektiv.
  3. Han är ännu mindre mänsklig än de andra drakmordarna så kanske åldrades han inte ordentligt (det föreslog att han var svagare än Gray som barn men något starkare i tonåren Dvs hans kraft växer inte i samma takt som andra).

Av dessa skäl gissar hans faktiska biologiska ålder ett skott i mörkret (i bästa fall tidig gryning men MYCKET tidigt). Ja, det är förmodligen 16-21 men det är ett brett spektrum och kan fortfarande vara fel av ovanstående skäl. Vi vet inte, och om inte en karaktär / författare stram säger det (vilket verkar osannolikt) kommer vi inte att kunna räkna ut det.

Glöm inte att i början av fairytail drake cry Natsu ser ungefär 4 och visas med igneel i en grotta, men jag är inte säker på att det är så de möttes eller inte. Längre fram ser det Natsu som tittar omkring 11 eller 12 i regnet och stirrar på marken någon gång efter att igneel lämnat. Och det är när han möter gramps och senare går med i fairy tail.