Anonim

Rekommenderar massor av böcker! 📚

Jag tittar Tales of Zestiria the X och jag förstod inte om Leilah Seraphim är svärdets själ eller om det är en slags väktare för det svärdet som kan stärka det.

Vem är hon?

1
  • Du kanske borde läsa det här

Efter att ha spelat för videospel det vi lär oss om Leilah är att hon lever i svärdet och väntar på att en ny "Dôshi" ska komma.

Så Leilah är inte själens svärd eller här för att göra det starkare. Hon väntar på en ny "Dôshi" och därför ber hon till Sorey varför han vill ha makt.

När han svarar henne rätt låter hon honom använda svärdet och bli Seraphin.

Jag tillägger att jag inte tror att Seraphin lever i föremål. Men i Tales of Berseria lär vi oss att vanligtvis är varje Seraphin kopplad till ett objekt som är väldigt viktigt för dem. Så det är mer som en symbol.

Redigera:

Jag lägger bara till länken som Namikaze Sheena nämnde i en kommentar för dem som söker mer information om Seraphins och inte bara om Leilah eller deras länk till objekt.

6
  • tack för ditt svar det gjorde allt klart men tror du inte att Namikaze Sheena-länken kommer att vara värdefull?!? i ditt svar?!?
  • Okej så jag förstod inte från din fråga att du ville ha fler förklaringar om serafinerna eftersom du bara frågar om länken mellan Leilah och svärdet och inte om serafinerna själva. Denna sida talar bara om serafinerna men inte om deras koppling till föremål eller om Leilah. Men jag kan fortfarande lägga till länken i mitt svar för dem som söker mer information om Seraphins. ;)
  • inte du missade förstod mig ditt svar är svaret på frågan men jag vill bara att du lägger till den här länken som en värdefull länk i ditt svar för att göra den perfekt
  • du gjorde precis det är poängen
  • Men i Berseria (vilket är prequel av Zestiria), Seraphim finns inte ännu.