Anonim

MINETA VÄRLDENS STÖRSTA HELT? (My Hero Academia Theory)

U.A. är den högst rankade gymnasiet för heroiska och anses vara den bästa hjälteakademin i världen. Som sådan är det som en ganska låg acceptansgrad. Med många andra studenter som kanske har strävat efter att vara i UA är det förvånande att Mineta Minoru kunde komma in i UA.

Hans karaktär verkar ganska värdelös i strid. Dessutom var han strax ovanför Midoriya i Aizawas snabba uppfattningstest på 19: e rang i klassen. Han har visat sig vara en feg och var ganska rädd när skurkarna attackerade.

Hur kunde han besegra tillräckligt många maskiner för att klara UA-inträdesprovet?

Även om Mineta har visat sig vara dum, pervers och feg, har han mycket hög intelligens, samarbete och teknikbetyg från databoken. Mineta Minoru - Quirks and Abilities

Ytterligare godkännande tillhandahölls sedan av författaren själv,

Jag har fått ett antal brev som frågar hur han lyckades klara inträdesprovet. Så jag tar chansen att förklara det. Först, som Izuku själv sa, är hans egendom ganska stark. Och kom ihåg att reglerna för inträdesprovet var att immobilisera eller göra skurkbotarna oförmögna att fungera längre, inte nödvändigtvis förstöra dem. Som sådan kunde han fånga dem mot väggar, eller hålla dem i marken eller till och med plugga upp deras munstycken för att få poäng. Mineta Minor - Författaranteckningar

Således har Mineta, även om han vanligtvis använder sin karaktär bara för att kasta bollarna, tekniken och intelligensen för att stoppa skurkbotarna och samla poängen ganska enkelt och därmed få inträde till UA!