Anonim

Min erfarenhet av Boarderline Personality Disorder (BPD)

I Shin Megami Tensei Persona 2 - Oskyldig synd, efter att jag slog Lisa's Shadow i Taurus Temple och valt "Jag är glad att du känner så", alla kommenterar Tatsuyas egen bekännelse.

Därefter kommenterar Lisa att hon inte förlorar mot en äldre kvinna och mopey pojke. Det här verkar som om Lisa säger att hon inte kommer att förlora för Maya eller Jun när hon hävdar Tatsuya.

Nu har jag alltid fått intrycket att Jun är bräcklig eller något liknande men jag fick aldrig intryck av att han var homosexuell. Jag undrar då om Jun är homosexuell. Om inte, vad pratar Lisa om?

2
  • Jag tänker att detta borde vara i Arqade eftersom Persona 2 inte hade någon anime eller manga.
  • @AnimatedLime men det är accepterat att ställa frågor om japanska spel så länge det är tomtrelaterat inte spelrelaterat meta

Jag vet ärligt talat inte hur mycket du uppmärksammade spelet om du inte fick reda på att Jun är homosexuell ... Han har älskat Tatsuya sedan han var barn; det här spelet är ett av få som inte viker sig från att avslöja sin orientering.

Om man tittar på beskrivningen av demonkontakterna som han har med Lisa står det att de är rivaler i kärlek (över Tatsuya). I hans beskrivningar av demonkontakter med Maya och Tatsuya liksom Lisa och Tatsuya kallas båda för "kärlekstrianglar" för att han också är ute efter Tatsuya. Han flirter till och med med Tatsuya, mycket uppenbart, och både Eikichi och Lisa erkänner detta. I själva verket skulle det inte alls vara upprörande att föreslå Tatsuya återlämnar sina tillgivenheter, med tanke på hans beteende i spelet och skaparnas ord. I vilket fall som helst är Jun homosexuell och Tatsuya är bisexuell, de lockas båda uttryckligen till män.