Anonim

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4, Mei Terumi VS Nagato!

Varför återupplivades inte den tredje Hokagen i sin bästa tid? Han kunde vara mycket starkare eftersom man trodde att han redan överträffade den tidigare Kage of Konoha. Vid den tiden kände han till alla tekniker i Konoha.

0

Det finns ett par möjliga orsaker till detta, men så vitt jag vet har det inte förklarats i mangan.

Den första möjliga anledningen är att Sasuke inte hade behärskat det tillräckligt bra för att få tillbaka honom på full kraft. Som anges på sidan 10 i kapitel 620, om kallaren inte har full behärskning av kallelsen, kanske den reinkarnerade individen inte kommer tillbaka med den fulla kraften de hade i livet.

Enligt här:

Som en nackdel verkar de reinkarnerade behålla permanenta kroppsskador och fysiska begränsningar de fick under sin livstid.

Detta kan inkludera åldrande. Den första och andra Hokage verkar också se ut på samma sätt som de gjorde när de visades i flashbacks.

2
  • 2 Sasuke? Jag tror att det var Orochimaru som framförde jutsu, eftersom han senare nämnde att till skillnad från andra Hokage har den första Hokagen tillräckligt med styrka för att befria sig från Orochimarus kontroll.
  • @ Den första hokagen komplimangerade till och med Orochimaru eftersom han kunde hindra den andra från att röra sig / flyr genom att bara fokusera sitt chakra på jutsu.

Alla karaktärer har omprövats i sin mest ikoniska form, vi har alltid känt Third Hokage som en gammal man.

Madara är dock ett konstigt fall. Han hade inte väckt sin rinnegan tills han var väldigt gammal, men när han återuppstod var han ung igen med sina nya ögon i takt. Hans mest ikoniska form är honom ung med evig MS, inte gammal med rinnegan. Kanske hur en person återuppväcks är enbart baserad på deras uppringares skicklighet, ju mer skicklig desto kraftfullare är den uppståndne. Lol som får mig att tänka på vad som skulle hända om Donzo återfördes av Kabuto, skulle Donzo ha armen full av ögon tillbaka på full kapacitet?

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.

Som du kan se återupplivades hela den återupplivade karaktären i naruto i formen innan de dog. Den tredje hokagen dog i ålderdom, det var därför han inte återupplivades i sin bästa tid.

4
  • 1 så du menar att den första hokagen inte dog i ålderdomen för att han också återupplivades i sin bästa ålder. Så vad är den möjliga orsaken till den första hokagens död?
  • 1 Inte varje återupplivad karaktär återupplivades i formen innan de dog ... Titta på Madara, återupplivas i en mycket tidigare ålder, plus med förmågor som han först förvärvade vid en senare ålder. Eller Itachi, som återupplivades utan sin sjukdom.
  • @JNat - kanske beror det på vem som kallade tillbaka dem. Oavsett om det är Orochimaru eller Kabuto.
  • 1 @JNat Kabuto har den avancerade kontrollen över sin kallelse, det var därför han kunde återuppliva karaktären med full kraft.