Anonim

Minecraft: RECRUTANDO INSCRITOS PARA O CLAN DA AKAT! - NARUTO ONLINE ‹Frango›

Uchiha-klanen härstammar från Hyuuga, eller hur? Så varför ses inte Hyuuga-klanen under grundandet av Konoha Village? Hur väckte Uchiha Sharingan, när de ursprungligen hade Byakugan? Hur kom de till att byta namn? Skulle en Uchiha kunna väcka Byakugan? På den anteckningen, vad skulle hända om en person skulle få byakugan, evig mangekyouingan och rinnegan?

EDIT (4/2/14): Så nu visas Kaguya att ha Byakugan. Det är bevis för att Uchiha, Senju och Hyuuga verkligen är besläktade. Men hur kommer Hyuuga då till?

2
  • 6 Enligt serien är evig mangekyou och Rinnegan progressiva former, dvs den ena kommer efter den andra. Därför kan du inte ha båda på en gång.
  • ja nu när Kaguya har visat sig ha kaguya-klanerna kekkei genkei. Jag undrar om hamura kan ha det också hmmmm vi borde hitta snart, om inte kishi planerar att inte ge honom någon bakgrund som han gjorde många gånger med andra klaner och människor. Jag menar yamcha på dragon ball z har en bakgrund och han är en sidotecken.

Uchiha är inte en efterkommande klan av Hyuuga. Det spekulerades av Kakashi i de mycket tidiga stadierna av serien.

Mycket mer information avslöjades efteråt (SPOILER! Håll muspekaren för att se):

Både Uchiha och Senju (klan av den första Hokagen) är ättlingar till Sage of Six Paths, som skapade ninjutsu och hade en gud.

Också

En Rinnegan är nästa steg i evolutionen efter Mangekyo Sharingan, så du kan inte riktigt använda dem båda samtidigt på samma öga. Byakugan har inget att göra med det och är en helt separat teknik.

6
  • 1 vad sägs om att transplantera både Sharingan (ex Kakashi) och Bykugan (ex Ao)? Jag skulle gärna höra dina spekulationer;)
  • @ Vogel612: Spekulationer omfattas inte av denna webbplats. Du är välkommen att gå med i Anime & Manga Chat dock :)
  • 1 @MadaraUchiha Men Kaguya, kaningudinnan, visas att han använder Byakugan ...
  • 1 @ Alex-sama: Min spekulation baserad på det senaste kapitlet är att Sage of Six Paths är förfäder till Uchiha- och Senju-klanerna, medan hans bror (Gamamaru?) Var förfadern till Hyuuga-klanen.
  • 1 @MadaraUchiha Exakt mina tankar. Hans bror, inte Gamamaru. Gamamaru är profeten padda visman. Hans bror heter inte, men jag har ytterligare frågor till hans bror som jag kommer att skriva i ett annat inlägg.

Jag vill inte säga att detta är faktum men här är en teori. Kaguya besitter två blodlinjeegenskaper som byakugan och en annan Sharingan / Rinnegan-egenskap. Efter att ha fått sina två söner kunde hon ha överfört de två egenskaperna separat (eftersom vi inte har sett vismannens bror är det möjligt). Detta skulle innebära att vismannen fick sina mödrar som delade / rinnegan öga som manifesterades som rinnegan utan Sharingan tomoe.

När den vise hade sina två söner förde han sin visuella förmåga, om än en försvagad version (Sharingan), till sin äldsta och hans fysiska energi till sin yngsta. Det är, som vi vet, att endast när senju och Uchiha-blodblandning förvärvar rinnegan.

Ganska mycket vad denna teori säger är att det är möjligt att hyuuga-klanen härstammar från visman bror medan rinnegan och Sharingan härstammar från visman själv. Detta skulle innebära att byakugan och Sharingan existerar som två separata dojutsu från två separata blodlinjer.

Det teoretiseras att Uchiha- och Hyuga-klanerna är relaterade. Kyuga var den första som hade alla 3 dojutsu men det är oklart hur hon är relaterad till Hyuga-klanen. Vissa människor tror att Hyuga-klanen också kom från Indra precis som Uchiha gjorde. För allt vi vet kan Hyuga komma från Haruma eftersom vi inte vet mycket om honom eller Hyuga-ursprung. Jag skapade ett Otsutsuki Bloodline-träd bara klicka på hyperlänken för att se. Otsutsuki Bloodline

Som framgår av The Last: Naruto the Movie, Hy ga och Uchiha delar en gemensam förfader: Kaguya tsutsuki . Uchiha härstammar från Sage of Six Paths och Hyuga härstammar från salens bror, Hamura tsutsuki. Med tanke på att avvikelsen hände innan någon klan grundades, skulle det vara felaktigt att säga att Uchiha härstammar från Hy ga.

Beviset för att Hy ga härstammar från Hamura framgår och antyds av dialog i filmen från Hinata; Hamuras spöke; och Toneri tsutsuki, en ättling till Hamura. Dessutom använder Toneri Byakugan, liksom resten av sin klan.

hamura hans byakugan så det är lätt att säga att han verkligen är hyuga förfader. så detta betyder att hyuga är kusiner till uchiha, senju och uzumaki

1
  • 2 Menade du att ditt andra svar skulle vara en del av det här? Om så är fallet kan du redigera den här för att inkludera den informationen och radera den andra. (Medan du håller på med det kanske du vill göra några ändringar för stora bokstäver och så vidare.)