Anonim

【買 わ な き ゃ 損】 2020 年 買 っ て よ か っ も の 5 選 「「 人生 ク オ リ テ ィ が 確 実 に 上 が が る 」

I avsnitt 8 av serie I av Yuru Yuri-anime går Kyouko och Yui på biblioteket och ser Chizuru Ikeda, Chitoses tvilling, läser ensam. Misstag henne för Chitose, Kyouko börjar försöka få hennes uppmärksamhet och blir mer och mer ihållande när hon ignoreras. Efter att ha upptäckt att Chizuru är Chitoses tvilling börjar Kyouko irritera henne genom att agera alltför vänlig varje gång de träffas och glädjas åt Chizurus irritation.

Märkligt nog har jag inget minne av att något liknande händer i mangan, men ändå sent i mangan har Kyouko och Chizuru samma typ av förhållande som de gör i anime. Närmare bestämt är Chizuru irriterad i Intermission 18 när Kyouko gömmer sig i buskarna och tjuvlyssnar på sitt samtal med Himawaris syster Kaede, och Intermission 20 snurrar hon mot Kyouko när hon kommer till klassrummet för att träffa Chitose. Vi ser i mangan att Chizuru känner att Kyouko kommer mellan Chitose och Ayano, men vad vi ser i dessa kapitel verkar mycket mer specifikt än så.

Hade något mangakapitel en historia som anime-avsnittet som visade att Chizuru och Kyouko träffades?

8
  • Jag tror att anledningen till att du förmodligen inte kommer ihåg är att volym 3-5 inte översattes till engelska. Deras möte kan vara inom dessa sidor
  • @ToshinouKyouko Även "inofficiellt"? Jag märkte att min "inofficiella" översättning har en konstig klyfta där de upprepade ett kapitel.
  • @ToshinouKyouko Jag antar att om du inte ens kommer ihåg ditt eget möte med Chizuru, är mina chanser att få svar ganska små ...
  • Ja, inofficiellt :(
  • @ToshinouKyouko Jag såg anime på Crunchyroll, men jag upptäckte serien efter att den officiella engelska översättningen av mangan var borta. Det verkade som om anime förskönades lite, så jag undrade om Kyouko och Chizurus första möte var en av dessa utsmyckningar eller inte.

+50

Ja, detta visades i kapitel 35 i volym 4 i den ursprungliga japanska mangan. Anime-anpassningen gjorde bara mindre ändringar, till exempel platsen för deras möte ändras från skolbiblioteket till ett lokalt offentligt bibliotek och Yuis Kanji-träningsbok ses med olika innehåll.

Du kan hänvisa till denna sida för detaljerad information. Jag tycker personligen att denna "Yuru Yuri-databas" -sida är mycket användbar för att svara på frågor som din, så låt mig rekommendera den till någon av Yuru Yuri-fansen här.

Eftersom det har gått lång tid efter att denna fråga ställts först är det mycket möjligt att amatör engelska översättningar finns där just nu. Kanske borde jag inte tillhandahålla en länk av upphovsrättsskäl, men googling leder dig säkert till en.

1
  • Nu är jag verkligen glad att jag inte tog bort den här frågan för ett år sedan när jag tänkte göra det! Tack så mycket för ditt svar. Vi avskräcker att lägga ut länkar till skanningar här, så bra uppmaning.