Anonim

FÖR MÅNGA PUSSY'S FÖR EN VIDEO AAAAAAAAAAA || Tillfredsställande GTA-ögonblick

I den andra tidslinjen där Shinobu förstör världen dödades Araragi av Tsubasa. Varför hjälpte hon honom inte på den tidslinjen? I båda tidslinjerna hittade han henne inte, så vad var skillnaden?

1
  • Jag minns att anime var ganska vag om detta - den jätte, uppblåsta romanen som tar femton kapitel för att täcka vad som var två avsnitt i anime var förmodligen mer specifik.

Detta svar på en annan fråga presenterar ett fall att Shinobu gled in i Koyomis skugga ungefär fem minuter in i Tsubasa Cat Part 4, när Koyomi letade efter henne på Mister Donuts där Mayoi såg henne.

Om vi ​​accepterar det, faller allt annat på plats. I den alternativa tidslinjen, utan Mayoi, har Koyomi ingen aning om att Shinobu var där Mister Donuts. Han får panik över hennes plötsliga försvinnande och överbelastas av Black Hanekawas återkomst, så han glömmer hennes kärlek till munkar och tänker aldrig ens att kolla på munkbutiken. Sedan, som i huvudsakliga tidslinjen, hittar Black Hanekawa honom och erbjuder att hjälpa till att leta efter Shinobu. Black Hanekawa attackerar honom när han vägrar Tsubasas kärlek, men till skillnad från huvudtidslinjen är Shinobu inte i hans skugga och han dödas. Shinobu får senare reda på det och går på en härjning och förvandlar alla till zombier.