Anonim

Naruto - förhöjd [1440p]

Flera karaktärer i Naruto-universum delar sina kroppar med andra enheter, de flesta är sanna allierade. De delar kraften som båda har, även om man har överhanden som styr kroppen.

Min fråga är, varför händer inte detta med Kyuubi och Naruto?

Flera gånger räddar Kyuubi Naruto med sitt röda chakra ur håriga situationer. Naruto är medveten om det och ibland pratar de med varandra.
Kyuubi är en ond Daemon, visst, men på grund av det faktum att han skulle dö om Naruto dog; och Naruto, som en Ninja, har ett farligt liv; det skulle vara i Kyuubis fördel att hjälpa till, med tanke på att hans Chakra är mycket starkare än Naruto.

Varför går de inte ihop?

EDIT: Fråga angående Naruto vanilj inte Shipuuden eller något annat.

5
  • "Naruto vanilj"? Vad är det?
  • Vanilj betyder bara grundversionen utan ytterligare innehåll.
  • Ganska som hur vaniljglass är glass utan att smaken läggs till. Nej! ingen alls.
  • Vanilj är en vanlig term, vanligtvis för programvara som har tillägg men används utan. Tappade inte detta skulle leda till missförstånd.
  • @Sempie, Just a heads up When Naruto Dies Kyubi Don't Die

Om du med "Naruto Vanilla" menar manga, då

Naruto och Kyuubi blev faktiskt allierade i de senare delarna av mangan. Som det visade sig blev nästan alla Tailed Beasts, inklusive Kyuubi, misshandlade och missbrukade av människor, så de misstrode och ogillade människor. Det var därför Kyuubi inte var så vänlig mot Naruto, eller åtminstone först.