Anonim

The Hunger Games: Mockingjay Part 2 Official TV Spot - “Spectacle”

Spoiler Alert: För dem som inte har sett avsnitt 366 av Naruto Shippuuden.

Som visas i avsnitt 366 av Naruto Shippuuden, kunde Orochimaru begränsa rörelserna av nidaime hokage Tobirama. Men han nämner att Hashirama kunde ha ångrat sin bindning när som helst.

Min fråga är varför ångrade inte Hashirama bindningen under hans återanimation vid Chunnin-tentor?

1
  • Jag är ganska säker på att det berodde på att han inte helt eller helt återupplivade under chunnin-tentorna och därför var mindre kapabel. Jag tror att det står detta i mangan själv någonstans, men jag kommer inte ihåg var. Ja, det är en retcon

Du kommer att notera att Tobirama i samma scen berättar för Orochimaru att uppnå bättre trohet / noggrannhet / effektivitet med edo tensei kommer att vara orsaken till hans fall, eftersom den här gången de har återupplivats med nästan sin fulla kraft.

Detta tyder starkt på att Orochimaru inte perfektionerade edo tensei vid Chunnin-examen och att Hashirama inte hade full styrka och kapacitet.

Vilket förklarar varför han ångrade bindningen vid Chunnin-examen - han kunde inte.

Du kommer också att notera att Hashirama inte tycks komma ihåg Orochimaru, vilket antyder att han inte helt återupplivades vid den tiden, men det kan helt enkelt vara hans personlighet ...

6
  • Det betyder starkare jutsu, mer risker? xD
  • Skulle Hashirama någonsin ha känt Orochimaru?
  • @ user2813274 - tidslinjerna matchar inte. Han dog innan Orochimaru föddes.
  • Jag antar att jag inte förstår avsnittet "Du kommer också att notera att Hashirama inte tycks komma ihåg Orochimaru, vilket antyder att han inte helt återupplivades vid den tiden", varför skulle han komma ihåg Orochimaru? från vilket tidigare möte kunde han komma ihåg honom från?
  • 1 @ user2813274 - minns honom från första gången Orochimaru återupplivade honom. Mötet var när Orochimaru försökte döda den tredje Hokage.

Anledningen har förklarats både i anime och manga. De tidigare versionerna av reanimering var mycket svagare än de perfekta som användes nu. Enkelt uttryckt var de gamla reanimationerna helt enkelt svagare i allt jämfört med originalen eller de nyare versionerna av Edo Tensei.

Att undertrycka deras personligheter försvagar deras förmågor. Att undertrycka deras personligheter gör dem mer exakta och kraftfullare på grund av deras nästan oändliga chakra.

1
  • 2 Välkommen, du bör försöka utöka ditt svar lite, mer information. Och vissa källor, som av just nu är ditt svar ganska låg kvalitet. Glöm inte att kolla in hjälpcentret och ta turen för att få en trevlig introduktion till webbplatsen;)