Anonim

Pampers | Dela kärlek

De flesta av prohjältar och de flesta studenter har några ganska rakt framåt fysiska särdrag på nära håll (explosioner, eld / is, blir en sten, tyngdkraft och så vidare).

Det finns väldigt få hjältar som har mentala förmågor: radergummihuvud och Hitoshi Shinso. Och det är få som har något långväga (som exempel Kurogiri).

Jag tror att det nämns att det är sällsynt. Det känns dock som att den här typen av förmågor borde vara mycket effektivare än fysiska förmågor på nära håll.

Det känns som i MFA-världen att människor som har en sådan typ av ovanliga förmågor bör bubbla upp till toppen (speciellt för att bekämpa skurkar). Detta gäller särskilt med hänsyn till att prylar enkelt kan komplettera de fysiska förmågorna.

1
  • utanför universums skäl: det är väldigt svårt att balansera långdistansförmågor när de bara kan hålla sig utom räckhåll från de nära stridsexperterna. Och att ha två långsträckta kämpar mot varandra gör att det bara utvecklas till en ointressant pot-shot-tävling eller en strålstrid.

Det här är bara min personliga åsikt:

I anime nämndes det bara för Kurogiri att det är sällsynt att någon har vridförmåga.

Förutom det tror jag att en av anledningarna till att människor med ovanlig förmåga, som Eraserhead, inte lätt kan bubbla till toppen är att de måste betala för att kunna använda sina särdrag. relativt högre kostnad (oavsett kostnadens art) än andra, som Eraser head har

ögonfrågor, som nu påverkar hans dagliga liv

och även för Shinso, han

kan inte aktivera sin egenhet på egen hand, och åtminstone från och med nu kan han inte använda sin egenhet som han vill på grund av den stress det lägger på sig själv

Eftersom vi vet att det här är ovanliga konstigheter, skulle det inte vara en överraskning om folk gick på dem för att få ner dem, precis som

Hur förbundsförbundet tog ner Eraserhead, även om det uppenbarligen fanns handikapp som fick honom att förlora, men faktum kvarstår är att han under vissa förhållanden kommer att förlora

Men i All Mights fall har människor försökt få ner honom sedan för alltid. Ett bra exempel är återigen

liga av villians. IMO, den enda anledningen till att han förlorade är på grund av hans skador från All For One. Om det inte var så skulle han definitivt slå dem - vilket direkt antyder att han är så överväldigande när det gäller "nära fysiskt angrepp"

Därför blir de inte topphjältar, även om de definitivt ligger långt över genomsnittet.

REDIGERA:

Styrkan som Midoriya utövade även när han bär stödutrustningen bröt, eftersom den inte tål trycket. Vilket innebär, åtminstone så långt som vetenskapliga framsteg i showen berör, kan prylar fortfarande inte helt överträffa fysiska besynner. Detta är dock uppenbarligen långtgående, eftersom One For All är bokstavligen den starkaste karaktären. Men i det allmänna fallet. Det är sant att prylar enkelt kan komplettera deras fysiska förmågor, men de måste använda den för att använda den, och jag är säker på att det skulle vara mycket lättare att bryta deras prylar. (IMO)