Anonim

Första titt på Game Of Thrones säsong 7 och vad bilderna avslöjar

Först tror jag att initial D är den fantastiska initialen. Hittills är alla D de starkaste människorna i En bit, och det har bevisats.

Enligt mig, vars folk har initial D är den goda mannen. Men varför Marshall D. Teach är den dåliga mannen?

1
  • Detta kan vara en bra läsning för dig. Will of D.

Utarbetar lite om D.: s vilja. Kort sagt har alla människor som är födda med D-mitten av initialen makten att kraftigt påverka eller ändra historiens gång. Ingen person med namnet "D." har någonsin varit en normal människa, de är de människor du ser i nyhetsrubrikerna som reser världen och förstör s ***.

Ace, Luffy, Blackbeard, Dragon, Trafalager Law och Gol D. Rodgers bär alla detta namn och är alla huvudpersoner i serien.

Att bestämma vem som är en "bra kille" och vem som är "dålig kille" är inte baserad på att ha namnet. Det betyder bara att dessa karaktärer är stora och betydande eller kommer att bli större och betydande senare.

Det finns viss spekulation om D: s vilja som hänför sig till poneglyferna och tenryubito i det heliga landet och vad som helst men ingen kanonplott har fokuserat på det ännu. Mitt förslag är att bara hålla koll ...

2
  • Jag tror att det är Gol D. Roger, inte Gold D. Roger
  • @JTR Det är faktiskt Gol D. Roger, men de flesta kände honom som Gold Roger. Men för korrekthetens skull har jag gjort ändringen.

Vi vet inte riktigt vad D är eller vad D står för. Medan de flesta anses vara bra killar just nu är namnet nu inte bra eller dåligt.

Du har rätt att bara en karaktär båda har en mitten initial D och är en antagonist just nu. Marshall D. Teach är dock inte riktigt en riktig D enligt Whitebeard.

"Du är inte en av dem ... de män som Roger väntar på ... är väldigt sällsynta ... men inte du, Teach. Du är inte en av dem. De som bär Roger: s vilja ... ... och nu har också kommit att bära det sena essets vilja ... även om blodlinjen har slocknats har deras flamma ännu inte försvunnit. " - Whitebeard's döende ord ...

Det finns mer, men att skriva det här gör det inte rättvisa.