Anonim

6teen - Jonesy & Jude

Tja, titeln säger allt. Vad hände med alla människor i rymden (och kanske under havet) när den tredje effekten inträffade och Rei blev den jätte mänskliga saken och alla själar på alla jordens ytor tycktes gå samman med henne?

Jag kunde inte helt minnas om jag såg några röda "länkar" från rymden eller från något under havsytan. Jag är också ganska säker på att det är säkert att anta att det finns astronauter i Eva Universe eftersom de har stora Eva-mechs.

4
  • Jag tror inte att det är så säkert som man tror att man antar att det finns människor i rymden. Att sätta människor i rymden är mycket dyrt och kräver en politisk vilja som kanske saknas i världen efter den andra påverkan, särskilt med så många resurser som uppenbarligen går till Eva-programmet.
  • Så det är då säkert att anta att det inte fanns några astronauter efter andra inverkan?
  • Jag kommer inte ihåg några bevis på något sätt i serien, så det kan finnas. Men Second Impact dödade två miljarder människor direkt och orsakade klimatförändringar och stigande havsnivåer över hela världen. I ett sådant scenario är rymdresor det sista som de flesta regeringar vill spendera pengar på. Så jag tror inte att vi kan anta att det fanns astronauter.
  • Ganska säker på att Space Exploration kommer i andra hand mot anti-Angel Weapons Development ... men det som sägs i Rebuild finns det Moon Base där Kaworu sågs hänga omkring i den andra filmen men Rebuild, just nu, verkar vara en annan universum