Anonim

USA: s militär levererar sin första skottisolerade, vapenade Iron Man-kostym 2018

Så Metal Bat kan göra en gunga som förstör en byggnad. För att göra en sådan gunga skulle han behöva en otrolig styrka och för att ha den styrkan skulle han behöva en mycket hård kropp (armar och passform ingår). Vad lägger fladdermusen till här? Behöver Metal Bat sitt bat för att vara kraftfullare? Har han någonsin visats slåss utan slagträet och också vara mycket kraftfull?

Han har verkligen en otrolig mängd styrka. Från One-Punch Man Encyclopedia,

När intensiteten i Metal Bats ilska når sitt maximala närmar sig hans makt oändligheten.

Bortsett från det har han också extrem hållbarhet, vilket gör att han kan ta många träffar från högre nivåmonster.

Från en omake sägs det han förvärvade bara sin okrossbara fladdermus när han gick till S-rank. Detta innebär att han behöver inte det okrossbara fladdermusen som gjordes för honom för att besegra monster, som alla andra fladdermöss skulle göra, om än det skulle bryta lätt, vilket visas i samma omake.

5
  • Svarar inte riktigt på frågan om han eller inte behöver en fladdermus av något slag. Han är bara någonsin avbildad efter att ha använt en. Svarar bara att han inte behövde en okrossbar.
  • @zibadawatimmy Vilken var frågan: 'Behöver Metal Bat sitt bat för att vara kraftfullare?' Jag antog att "hans fladdermus" hänvisar till hans nuvarande fladdermus, som är den obrytbara. Svarar inte riktigt på frågan om han behöver ett slagträ av något slag. ' Ja det gör det. Det betyder att han inte behöver en speciell fladdermus för att bli en hjälte, 'någon skulle göra' om än att det skulle bryta lätt, vilket var vad jag sa. Kan du klargöra vad du menar med "det svarar inte på frågan"?
  • Ja: om han hade gjort det ingen fladdermus alls, vad händer då? Så länge han har det vissa bat han har det bra, men hur är det med ingen alls?
  • @zibadawatimmy Som jag skrev ovan 'När intensiteten i Metal Bats ilska når sitt maximala, närmar sig hans makt oändligheten.' Det fanns inget särskilt omnämnande att han specifikt behövde sitt slagträ för att vara så kraftfullt, bara att hans ilska slags "aktiverar" den. Det här är från encyklopedin och jag tolkade det som något som säger till läsarna att ja, även utan ett fladdermus, har han fortfarande nästan oändlig kraft ...
  • @zibadawatimmy Mina första påståenden i svaret var avsedda att visa att även utan ett fladdermus har Metal Bat fortfarande nästan oändlig kraft, bland annat. Jag ber om ursäkt om det inte är klart förstått men det var min avsikt.