Anonim

Chris Brown, Trey Songz och Tyga Talk 'Between the Sheets' Tour

Kan någon informera lite om länken mellan Byakugan, Rinnegan och Sharingan? Jag känner till betydelserna, men jag vet inte förhållandet mellan ögonen.

1
  • De kom alla från Kaguya Otsutsuki ...

Förfadern till chakra, Kaguya Otsutsuki, var den första karaktären (historiskt) som hade Byakugan på jorden.

Efter att ha ätit Chakrafrukten väcker hon ett tredje öga på pannan, Rinne Sharingan.

Nu är Rinne Sharingan helt oberoende av Byakugans inflytande. Detta beror på att Rinne Sharingan är resultatet av manifestationen av chakrafruktens krafter på en person.

Rinne Sharingan har Sharingans okulära kraft och kan användas för att kasta den oändliga Tsukuyomi, en extremt kraftfull genjutsu som endast kan motverkas av Rinnegan och chakraet från de nio tailed djuren.

När hennes två söner, Hagoromo och Hamura föddes, fick de sin mors Byakugan. När tiden gick väcker Hagoromo en ny dojutsu, Sharingan. I anime väckte Hagoromo Sharingan efter att ha hittat hans kärleksintresse Haori.

Sharingan är en härledd form av Rinne Sharingan, vilket betyder svagare. Men kraftfull ändå. Han fortsätter med att uppnå Mangekyou Sharingan också, men det visas inte på skärmen.

Hagoromo uppnår sedan Rinnegan, efter att ha nästan dödat sin bror (och därigenom befriat honom från sin mors kontroll).

Rinnegan är en mycket mer avancerad form av Sharingan och den har ett brett spektrum av befogenheter. Rinnegan anges vara något som är unikt för Sage of Six Paths, varför, för att få Rinnegan, shinobi blanda chakraet Ashura och Indra (därigenom få Hagoromos chakra).

Medan Byakugan inte har någon direkt länk till Rinnegan och Sharingan, spelar den en viktig roll i deras skapande, tillsammans med Rinne Sharingan.

5
  • 1 Var stod det att Hagoromo tidigare hade Byakugan?
  • 1 @AyaseEri: Från wikia: In the anime, Hagoromo awakened the Sharingan after finding the corpse of his love interest Haori. Från avsnitt 461: 1, 2
  • 2 Den delen fanns inte i mangan. Det var ett fyllmedel, men jag är inte säker på om det godkändes av Masashi Kishimoto som kanon eller inte. Jag tror att du bör säga att det bara var anime.
  • @AyaseEri: Avsnitt 461 är från bågen Kaguya tsutsuki Strikes. Vilket inte är en fyllbåge. Det är Zetsu som berättar historien. Men jag tar med detaljerna att det bara var anime.
  • Var berättelsen Zetsu berättade i en sidorättelse eller bokstavligen något som Kishimoto skrev / berättade. Om det inte (som nästan alla Anime bara var åtminstone mestadels) dess fyllmedel. Jag minns kanonsidos historier om vissa karaktärer, men det enda jag fick reda på om Kaguya relaterade till detta var detta från sayianIsland: "Studio Pierrot, företaget som animerar Naruto, har nämnt att bågen kommer att vara original . " vilket i grund och botten betyder fyllmedel.

Som Akira sa i kommentaren kommer de alla från Kaguya. Det vill säga Kaguya ägde både Byakugan och Rinnegan. Hennes son Hagoromo, allmänt känd som Rikudo-sennin, ärvde Rinnegan. Hans tvillingbror Hamura ärvde Byakugan. Hagoromos son Indra äger Sharingan, medan hans andra son Asura ägde sin stora livskraft. Först när båda är närvarande kan man ha Rinnegan.

Byakugan är en ren dojutsu i sig, medan Rinnegan och Sharigan är den separerade dojutsu av Rinne-Sharingan, det tredje ögat som manifesteras av Kaguya. Byakugan verkar ha funnits före Rinnegan och Sharingan, eftersom det verkar ha varit närvarande i Kaguyas ögon innan hon kom till jorden. Rinne-Sharingan uppstod när Kaguya åt chakrafrukten av det gudomliga trädet. De tre dojutsu separerades när Kaguya födde Hagaromo och Hamura Otsutsuki. Hamura ärvde Byakugan och Hagaromo ärvde den separerade Rinne-Sharingan, i deras beståndsdelar, som grundläggande Sharingan och Rinnegan. Sharingan av Hagaromo gick in i sitt Mangekyou-tillstånd efter att ha dödat Hamura och sedan återupplivade honom med kondenserad salvia-makt (naturenergi). Rinnegan verkade förknippas med det allmänna Rinne-Sharingan-mönstret och sex av de nio Tomoe, och Sharingan representerar färgen och tre av de nio Tomoe.

1
  • Korrigering: Mangekyou-versionen av Hagaromos Sharingan har inte visats på skärmen. Och stor korrigering, Rinnegan väcktes när Hagaromo nästan dödade Hamura. Försök att läsa de befintliga svaren innan du skickar in dina. Det kommer att vara effektivt eftersom du kan inkludera vad som saknas, tillsammans med källor

Byagugan, Sharingan och Rinnegan är alla dojutsu och överförs alla från Hagoromo Otsukiki, även känd som "Sage of Six Paths". Även om de alla betraktas som blodlinjeegenskaper (Kekki Genkai), har de också olika förmågor och egenskaper. Rinnegans fysiska utseende är vanligtvis ett vitt öga med en massa cirklar som lindas runt i den. Sharingan är röd, med 3 svarta tomoe-märken och Byagugan är ett öga som är rent vitt och grått.

Det kan vara så att Rinnegan är en "utspädd" version av Rinne Sharingan. Gilla hur Sharingan kan betraktas som en "utspädd" Rinnegan eftersom du behöver blanda Indra och Ashura chakra (Sharingan + Life Force / Sage's Body) för att få Rinnegan.

Något som genetisk nedbrytning / utspädning på grund av reproduktion med lokala människor.

De kommer alla från Kaguya Otsutsuki. Kaguyas söner Hagoromo och Hamura föddes båda med familjen Otsutsuki i Byakugan. Men efter hans käraes död väckte Hagoromo Sharingan och efter att ha nästan dödat Hamura väckte Rinnegan. Sharingan och Rinnegan kommer båda från Kaguyas Rinne Sharingan, det tredje ögat på pannan som hon fick efter att ha ätit chakrafrukten, vilket gav henne makten att utföra den oändliga Tsukiyomi. Jag antar att du vet hur Uchiha fick Sharingan och hur Rinnegan kan uppnås. Hamura hade Byakugan, som nämnts ovan, och förde den ner till sina Otsutsuki-ättlingar som bodde på månen, liksom hans ättlingar som bodde på jorden, Hyuga. Det finns också en Byakugan-ekvivalent med Rinnegan, Tenseigan, som först väcktes av Hamura, och som kan väckas genom att blanda blodet från månklanerna Hyuga och Otsutsuki. Dess befogenheter liknar Rinnegans.

Byakugan kom ursprungligen från Otsutsuki-klanen. Kaguya har Byakugan, eftersom hon är från den klanen. För att kasta den oändliga Tsukuyomi aktiverade Kaguya sin Rinne Sharingan.

Indra, en sonson till Kaguya, föddes med Sharingan. Från honom existerade Uchiha-klanen, och de kunde alla väcka Sharingan.

Hagoromo, en son till Kaguya, hade Rinnegan. Sasuke kunde få en del av Rinnegan eftersom Hagoromo gav honom den.

Förresten, jag tar inte hänsyn till Naruto Shippuden fyllmedel.

2
  • Fel. Precis som Hamura föddes med Byakugan föddes Hagoromo med Rinnegan. Kaguya utvecklade inte heller Rinne Sharingan när hon castade Infinite Tsukuyomi. Om något är det Infinite Tsukuyomi som kräver att Rinne Sharingan betyder att hon redan har det innan hon kastar jutsu.
  • okej, inga bekymmer, jag ändrar det