Anonim

DE-STRESSING MUSIC - Extremt lugnande terapimusik

Anime har sagt många gånger att Kekkai Genkai är en genetisk hävstång som vissa klaner har, vilket gör att de kan kombinera två element till en ny stil. (Som till exempel släpper vind + vatten isen och jorden + blixtarna gör att explosionen släpps).

Vad jag är mer intresserad av dig är om det är möjligt för ett underbarn som kan använda två element för att kombinera dem. För att vara mer specifik frågar jag om det är möjligt för Boruto att skapa en ny version genom att kombinera blixt och vindstil. (Jag vet inte ens vad kombinationen av vind och blixt skapar).

Jag är verkligen intresserad av detta eftersom det har varit några individer som har använt utgåvor från kombinationer av två element utan att vara från en anmärkningsvärd "Kekkai genkai känd klan". Ett exempel är deidra, som kan använda explosionsstilen och även darui, wiki säger till och med att: "Genom att kombinera hans vatten och blixtnatur kan han använda Storm Release".

Så kunde Boruto möjligen skapa en ny version av sin egen genom att integrera blixtstilen och kombinera den med vindnaturen.

2
  • Ingen kapten Yamato & kakashi gjorde det klart under Narutos träning för rasen shuriken, att endast personer som har kekkai genkai-blod kan kombinera två chakraformer för att bilda en ny, men även om du kombinerar två olika jutsu kommer du att kalla det antingen samarbete eller kombination av jutsu ex: Sasuke, Narutos kombinerade scorch realese nibus storm (kombination av vindstil rasen shuriken & infrno style susano flame control pil) ps: Jag känner inte stavningarna.
  • Jag menar inte en samarbetesteknik. Jag menar att samtidigt använda de två elementen för att skapa en ny stil. Dessutom tillskrevs Daruis förmåga att använda storm release bara att han kombinerade två element. Anime talade aldrig om att han var från en berömd klan från en stormsläpp